Bahçelinin son grup konuşması

Bahçeli'nin son grup konuşması

MHP lideri de promter kullanmaya başladı.

 

MHP grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli'nin de prompter kullanmaya başladığı görüldü. Bahçeli'nin hedefinde hükümet ve BDP vardı.
 
Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan MHP lideri Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:
 
Türkiye'nin değişik nitelikteki meseleleri üst üste birikerek kalın ve katmanlı bir meseleye dönüşmüştür. Meselelerin seyri umut verici değildir.
 
Türkiye kanama geçirmekte, pansuman tedaviler ayaküstü müdahaleler çözüm olmamaktadır. AKP hükümeti ülkemizi yangın yerine çevirmiştir. Rotasını şaşıran, her yönden iflas eden milli kimlikle yolunu ayıran AKP, Türkiye'yi kapkara bir sürecin içine sokmuştur. Biliniz ki Türkiye böyle gidemeyecektir. Türk milleti bu siyasi zihniyetin içerisinde parçalanmaktadır.
 
ADAYLARIMIZI GURURLA DUYURDUK
Elbette bu bilince sahip çıktığımız için çalışmalarımızı yoğunlaştırarak aziz milletimizle kavuşuyor ve görüşüyoruz. Önce Kocaeli'nin Darıca İlçesi'ne giderek Belediye Başkan adayımızı ilan ettik. Başarmaktan başka çaremiz olmadığını gösterdik. Ordu, Giresun ve Trabzon'da bulunarak vatandaşlarımızla bir araya geldik. Adaylarımızı gururla duyurduk.
 
MHP TÜRKLÜĞÜN BEKÇİSİDİR
Başbakan Çanakkale'de yine yalan ve riyaya çakılmış kalmıştır. Sen milliyetçiliği ve milleti bilmediğinden Çanakkale'yi de anlayamazsın. Türk milletini birbirine düşürmeye çabalarken neyin milliyetinden hangi milletten bahsedebilirsin. Aziz şehitlerimiz bizim vazgeçilmez sevdamızdır. Başbakan şehitlere kelle derken biz şehitler ölmez diyorduk. Başbakan kanlı projelere eş başkanlık görevini üstlenmiştir. MHP şehitlerimizin, Türklüğün bekçisidir. Çanakkale ruhunun kılavuzumuz olduğunu belirtmek istiyorum.
 
NEVRUZUN TANIMINI YAPTI
Türk kültürüne mâl olan Nevruz yüzyıllardır kutlanmaktadır. Bu bayramın yalnızca bir mevsim değişimi olarak yorumlanması bir tarafını eksik bırakacaktır. Nevruz kavuşmanın, engin muhabbetin debisi yüksek akan milli manevi nehridir. Bu nehirde Türk'ün tarihi ve emanetleri yüzmektedir. Nevruz büyük milletimin özgürlük ve hükümdarlığının kaynağı ve asırlar önce yakılan Ergenekon ateşinin kıvılcımıdır. Tüm milletimin Nevruz bayramını kutluyor ve anlamına uygun olarak kutlanmasını temenni ediyorum.
 
AÇIKÇA MEYDAN OKUYORLAR
Ancak bu yıl Nevruz bayramı bölücü örgüte ipotek edilmiştir. Nevruz bayramına henüz zaman varken AKP, PKK maşası mihraklara ortam açmıştır. Başta Kazlıçeşme olmak üzere İmralı canisinin posterleri hiçbir korku emaresi olmadan açılmıştır. Bölücülük kartelinin vahşi ve barbar piyonları güvenlik güçlerimize açıkça meydan okumuştur. AKP'nin yönetiminde Türklük suç, bayrak tahrik, Türkçe ayıp, vatan pay edilecek sahipsiz arazi olarak tanımlanmıştır.
 
İMRALI CANİSİNİN AĞZINA BAKIYORLAR
Bölünme elçileri teröristbaşının kanlı mektubunu getirip okudular. 21 Mart'taki çağrı için hazırlık yaptığını ve bunun tarihi bir çağrı olacağını, bunun için de siyasilerden destek istediğini ar damarı çatlamışçasına beyan etmiştir. Türkiye ne yazık ki İmralı'da yatan caninin ağzına bakar hale gelmiştir. İmralı canisi mesaj verdikçe Başbakan susmaktadır, hatta fırsat bulduğunda yurt dışına kaçmaktadır. Türkiye bu iktidarla daha fazla gidemez.
 
Son dönemlerde en sert ve coşkulu konuşmalarından birini yapan Bahçeli, partlililerce ayakta alkışlandı.
 
DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN
TBMM'yi PKK'nın önüne paspas etmeye çalışanlara fırsat vermeyiz ve hepsinin de yeri geldiğinde alnını karışlarız. TBMM'yi Kandil'e çevirmeye gayret eden ahlaksızlar dikkat ediniz, ayağınızı denk alınız, İmralı kölesi olan Kandil muhipliğinde karar kılanlar size açıklıyorum, Türkiye'nin İmralı sürecine ihtiyacı olduğunu iddia edenler size beyan ediyorum, 8 kamu görevlisini jest olarak gören zavallılar size söylüyorum, başaramayacaksınız. Muvaffak olamayacaksınız. Firavun taburlarınızla önümüzü tıkayamayacaksınız. Öcalan'ın doğrusu sizin doğrunuz, bizim doğrumuz büyük Türk milletinin doğrusudur. MHP son sözünü henüz söylememiştir, duyduk duymadık demeyin. MHP çözüm süreci denilen çözülme ve çöküş planına karşıdır ve her daim karşı olacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler