Bahçeliye açık tehdit!

Bahçeli'ye açık tehdit!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kurmaylarını hedef alan kasetleri ortaya çıkaran Farklı Ülkücülük isimli grup, Bahçeli'ye açık mektup yayınladı.

 

Mektup'ta Bahçeli'yi istifaya çağıran grup, Oktay Vural'ın geçici Genel Başkan olarak partiyi kurultaya götürmesini istedi.

Daha önce Farklı Ülkücülük adı altında kurdukları internet sitesinden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve ekibini hedef alan açıklamalar yapan ve kasetler ortaya çıkaran grup, bu defa Bahçeli'ye açık bir mektup yazdı. Twitter sayfalarında paylaştıkları bir linkten girilen sitede açık mektup şeklinde Bahçeli'ye seslenen grup, "Sizi iyi niyetle, defaatle ve ısrarla Zuhal Hanım, Meral Hanım, Mansur Bey, Celal Bey, Semih Bey ve birçok arkadaşımız uyarmadılar mı?" diyerek, daha önce Bahçeli'yi çevresindeki kişiler için isim isim uyardıklarını belirtiyor. Grubun Bahçeli'ye yazdığı açık mektupta şunlar yeralıyor:

"Sağ seçmene hakaret eden, başörtüsüne hakaret eden, Hz. Osman'a hakaret eden, manevi değerlerimize hakaret eden Recai Yıldırım gibi birisi hiç ülkücü olabilir mi? Bu aşağılık adam tam 4 dönemdir sizin A takımınızda ve her seçimde Adana 1. sıra adayınız değil mi? Bu kasetleri çıkanlar ve çıkacak olanların hepsi sizin A takımınızdan değil mi? Çevrenizdeki bu dar kafalı adamlarla birlikte kendinize dar bir dünya kurdunuz. Hiçbir ülküdaşımız sizlere ulaşamadığı gibi, siz de dava arkadaşlarımızı yukarıdan böcek gibi görüyorsunuz. Hiç kimseden gelen teklife ve gayrete kıymet vermiyorsunuz. Siz başta oldukça Türk-İslam davasının ayakta durma şansı kalmamıştır. Sizinle partimizin iktidar olma ihtimali hiçbir zaman yoktur. Ülkücü davayı her geçen gün bir adım daha uçuruma sürüklüyorsunuz. Bekir Aksoy'un sekiz ay önce kaseti çıktığında ihraç etmeyip siz korumaya devam etmediniz mi? Çevrenizdekilerin benzer haltları karıştırdıklarını bildiğiniz halde listeleri bile bile onların eline teslim etmediniz mi? Aday listeleri verildiğinde gördük ki, sizin amacınız, ülkücü hareketi iktidara getirmek değil, çevrenizde çöreklenen mutlu azınlığın saltanatını korumaktır. Bize başka çıkar yol bırakmadınız. İnanıyoruz ki, ülkücü hareket sizden ve koruduğunuz pisliklerden kurtulunca daha güçlü, alnı açık ve başı dik olarak yoluna devam edecektir. Partimizin bu önemli süreçte baraj altında kalmasını istemiyoruz. Bu sebeple sizi son kez uyarıyoruz, elimizdeki bilgi ve kasetleri yayınlamak istemiyoruz. Yayınlanan üç beş kaset, aysbergin henüz görünen yüzüdür. Ahlaksızlıkları bir tarafa bırakın, sadece A takımınızın dörtlü yapılan toplantısındaki konuşmalarını yayınlasak, yer yerinden oynar. Asıl o zaman kaset neymiş görürsünüz. Bizi bunlara mecbur etmeyin. Rahmetli Başbuğ'umuzun emanetinin daha fazla lekelenmemesi için, gelin önereceğimiz yol haritasına birlikte uyalım. Aksi taktirde başımıza gelecek tüm sıkıntıların vebali size aittir. Barajın altında kalmanın vebali de size ait olacaktır."

18 MAYIS'A KADAR İSTİFA ET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi 18 Mayıs 2011 saat 10.00'a kadar istifaya davet eden grup, açıklamasında MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın geçici Genel Başkan sıfatıyla partiyi toparlamasını ve kurultaya hazırlamasını istiyor. Seçimlerden sonra da vakit geçirmeden kurultayın toplanarak ülkücülerin kendilerine yaraşan lider ve yönetim kadrosunu seçmesi gerektiği belirtilen açıklamada, Oktay Vural'ın geçici Genel Başkanlığı'yla seçimlere tertemiz ve güçlü bir MHP olarak girmek istedikleri ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler