Bakan Çelik, AYTAÇ - Çerkeş işçisini kabul edecek

Bakan Çelik, AYTAÇ - Çerkeş işçisini kabul edecek

İş bırakma eylemini sürdüren Çerkeşli işçiler yarın Ankara'ya gidiyor...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, iş bırakma eylemlerini sürdüren AYTAÇ - Çerkeş çalışanlarını yarın makamında kabul edecek.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre, geride bıraktığımız hafta içerisinde programlanan işçilerin Ankara'ya çıkartması yarın sabah Çerkeş'den hareket edecek olan yaklaşık 40 çalışan ile gerçekleşecek.

AK Parti Çankırı milletvekili İdris Şahin'in Çerkeş'de işçilerle yaptığı görüşme sonrası; TBMM'de siyasi parti gruplarına yapılacak ziyaret, işçilerin ve temsilcilerinin öncelikli olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'le görüşmesine kaydırıldı.

Bakan Çelik'le yarın öğle saatlerinde makamında görüşecek olan AYTAÇ çalışanlarının yaşanan sıkıntının sonlanacağı yönünde umutlu oldukları öğrenildi.

AYTAÇ - ÇERKEŞ TESİSLERİNE SERMAYE ORTAĞI ARANIYOR
Çerkeş tesislerinde yaklaşık 650 işçinin maaş alamadıkları gerekçesiyle sürdürdükleri iş bırakma eyleminin sonlandırılması yönünde atılan önemli adımlar arasında AYTAÇ - Çerkeş tesislerine işletme ortağı arandığı yönünde.

Halen kapalı kapılar ardında yapılan bu görüşmelerde, tesislere başta GİMAT olmak üzere As Piliç ve Namet'in talip olduğu gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler