Bakan Kılıç çarşamba Çankırıda

Bakan Kılıç çarşamba Çankırı'da

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Gençlik Merkezi'nin açılışı için Çankırı'ya geliyor.

"Kına satışları patladı!" tweetiyle gündemdeki yerini koruyan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, 18 Eylül 2013 Çarşamba günü açılış töreni ve bazı incelemelerde bulunmak üzere Çankırı'ya geliyor.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre Bakan Kılıç, Çankırı Merkez'de hizmete hazır hale getirilen Gençlik Merkezi'nin açılışını gerçekleştirmekle birlikte, AK Parti İl Başkanlığı ve valiliği ziyaret edeceği, sonrasında Ilgaz - Yıldıztepe'de incelemelerde bulunacağı öğrenildi.

Bakan Kılıç'ın ziyaret ve incelemelerini tamamladıktan sonra akşam saatlerinde Çankırı'dan ayrılması bekleniyor.

BALLICA VE İSMAİL HAKKI KARADAYI TESİSLERİ
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın Çankırı ziyaretinde nerelere götürüleceği az çok bilinse de, Sözcü18 Haber Merkezi olarak sayın Bakan'ın öncelikli olarak incelemelerde bulunması gereken iki adres vermeyi uygun görüyoruz.

Bunlardan birincisi, Çankırı'da amatör futbol maçlarının oynandığı Ballıca'daki saha...

Yıllardan bu yana içler acısı durumda hizmet vermeye çalışan Ballıca'daki sahanın ivedilikle yenilenebilmesi için Bakan Kılıç'ın bu sahaları yerinde incelemesi gerekir.

İkinci olarak halen kaderine terkedilmiş durumda bulunan İsmail Hakkı Karadayı tesisleri.

Judo Federasyonu tarafından 4 yıl önce hiç edilen (o günün rakamları ile) 600 milyon TL'nin hesabının sorulması bir yana dursun; Tesislerin bugünkü durumu ve geleceği ile ilgili olarak neler yapılabileceği konusunda bizatihi Sayın Bakan'ın düşüncelerinin alınması önemli.

İsmail Hakkı Karadayı tesisleri bugünkü haliyle kullanılamaz durumda. Bu tesislerin ivedilikle Türk sporuna kazandırılması yönünde yapılacak çalışmalar arasında, 'Futbol Okulu' projesi en akla yatkın olanı.

Umarız başta ilin Valisi olmak üzere, AK Partili milletvekilleri gündeme taşıdığımız tesisleri Bakan Kılıç'a gösterirler ve ileriki yıllar için bu tesislerin Çankırı'ya tekrar kazandırılması yönünde gayret gösterirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler