Bakan Müezzinoğluna açılışta protesto!

Bakan Müezzinoğlu'na açılışta protesto!

Türk Diş Hekimleri Birliği tarafından düzenlenen 101. Dünya Dişhekimliği kongresinin açılışı olaylı geçti.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Türk Diş Hekimleri Birliği tarafından düzenlenen 101. Dünya Dişhekimliği Kongresi'nin açılış töreninde katıldı.
 
İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen açılış töreninde konuşma yapan Bakan Müezzinoğlu'nu bazı katılımcılar alkışlarla protesto etti. Bakanın konuşması sırasından salonda "Heryer Taksim, Heryer Direniş" sloganları da atıldı. Çok sayıda yerli ve yabancı katılımcının yer aldığı salonda alkışlar bakanın konuşmasın sonuna kadar devam etti. Müezzinoğlu kürsüden inerken de bazı katılımcıların yuhlama sesleri duyuldu.
 
"DEMOKRASİNİN BU FOTOĞRAFLARI OLUR"
Müezzinoğlu programın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bir basın mensubunun alkışlı protesto ile ilgili sorusuna Müezzinoğlu "Demokrasinin bu fotoğrafları olur. Bunu normal karşılamak lazım. Normal karşılamakta zorlandığım tek bir boyutu var. Türk Diş Hekimleri Birliğinin uluslararası boyuttaki organizasyonu; Büyük ve güçlü bir milletin değerlerini dünyaya saygın ve güçlü yansıtılması gereken bir organizasyonda, milletin değerleriyle çok örtüşmeyen kısmı beni rahatsız etti. Ama büyük önderin dediği gibi 'Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir' Ve milletin olacaktır. Bu anlamda da milli iradeye ve milli iradenin hak ve hukukuna herkesin saygı duyması gerekir, ülke ve milletin temsili anlamında bir serzenişim var." diye yanıtladı.
 
280820132203586327416_4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler