Bakan Yıldırım, Karabaş Ailesini ziyaret etti

Bakan Yıldırım, Karabaş Ailesini ziyaret etti

Vatandaşın isteğini kırmayan Ulaştırma Bakanı Yıldırım, ev ziyaretinde bulundu.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ilgaz Tünelinin temel atma töreni için geldiği Çankırı’da bir ailenin konuğu oldu. 

Çankırı ziyaretleri sırasında Çankırı Buğday Pazarı Medresesi’nden çıkarken Recep Karabaş isimli vatandaş Bakan Yıldırım’a, annesinin hasta olduğunu ve kendisini görmek istediğini söyledi.
 
 
Bakan Yıldırım, Karabaş’ın bu isteğini kırmayarak Recep Karabaş’ın Aksu Mahallesinde bulunan evlerine giderek, annesi Nazire Karabaş’ı ziyaret etti. Çocukları Kamilcan ve Yusuf Sadık Karabaş ile sohbet etti. 
 
Recep Karabaş’ın eşi Hatice Karabaş, daha önce bir bakan ile tanışmadığını ifade ederek, “Eşim eve bakan geleceğini söylediğinde inanmamıştım, ama arabaları evin önünde görünce inandım. Allah sizden razı olsun” diyerek teşekkür etti. 
 
Sıcak ve samimi bir ortamda içilen çaylar sonrası Nazire Karabaş, kendilerini çok sevdiklerini belirterek, gerçekleştirdikleri ziyaretlerinden memnuniyet duyduklarını ifade etti. Ziyaret sonrası evden ayrılan Bakan Yıldırım, orada bulanan vatandaşların sorunlarını da dinledi. 
 
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın gerçekleştirdiği ziyarete Vali Vahdettin Özcan, Çankırı Milletvekilleri Hüseyin Filiz ve Av.İdris Şahin ile Belediye Başkanı İrfan Dinç’te eşlik etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler