Bakireyim (!)

"Bakireyim" (!)

Antalya'da cinsel istismara maruz kaldığı iddia edilen lise öğrencisi 14 yaşındaki S.B. konuştu

LYA’nın Gazipaşa İlçesi’nde 22 kişinin cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen lise öğrencisi 14 yaşındaki S.B., "Hiç kimseyle birlikte olmadım, bakireyim" dedi.

Gazipaşa’da geçen cumartesi günü S.B. adlı kız öğrenciye cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla 22 kişi gözaltına alındı. Bunlardan Sami C., Hasan P., Ali Rıza B. ve Can G. tutuklanırken, diğer 18 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Savcılık tarafından sağlık kontroluna sevk edilen S.B.’ye verilen raporda kemik yaşının 17 ve bakire olduğu belirtildi.

Gazipaşa’da uyuşturucu ticareti ve çek- senet tahsilatıyla ilgili operasyona fuhşun da eklenerek kendisinin kurban seçildiğini ileri süren S.B., "Ben kimseyle birlikte olmadım. Bakireyim. Bu işi ortaya atan bir kişi benim görüntülerimi çekti. Elimde şeker varken ’Kimle gezdin, nereye gittin, ne yaptın’ gibi sorular sordu. Ben de şaka olan bu konuşmada arkadaşlarımdan bahsettim. Neden gözaltına alınan insanlar hep zenginler, neden hiç parası olmayan kimse gözaltında değil. Benimle telefon konuşması yapan, mesaj atan herkes yakalanmış, ben kurban seçildim" dedi.

Tutuklanan kişilerin suçsuz lduğunu, onları tanıdığını ve şakalaştığı kişiler olduğunu söyleyen S.B., "Gazipaşa küçük bir yer, herkes birbirini tanır. Bu yüzden benim o insanları tanımam, onların da beni tanıması normal" diye konuştu.

S.B.’ye cinsel istismarda bulunmak suçlamasıyla tutuksuz yargılanan Gazipaşa Belediye Başkan Yardımcısı Rıfat Sönmez de olayın bir karalama kampanyası olduğunu ileri sürdü. İki kız babası olduğunu söyleyen Rıfat Sönmez, "Benim bu çocukla ilişkiye girmem, birlikte olmam söz konusu bile olamaz. Allahtan korkarım. Bu çocuk benim yeğenimin arkadaşı. Benim evime, soframa oturdu. Ben yeğenime bayram hediyesi alırken kendisine de 270 liralık kıyafet aldım. Ben resmen karalandım. Psikolojim bozuldu. Bana en büyük desteği Gazipaşa halkı, ailem ve partim verdi. Ben böyle bir suçlamayla muhatap oldum karalandım" diye konuştu.

kaynak: dha / soner kocaer

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler