Bakırköy’de çatışma: 1 ölü 2 yaralı

Bakırköy’de çatışma: 1 ölü 2 yaralı

İstanbul Bakırköy'de lüks otomobil galerisine bombalı ve silahlı saldırı yapıldı. Saldırıda 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

İstanbul’da, ses bombası attıkları lüks oto galerisini basan 3 kişi ile, iş yeri sahipleri arasında silahlı çatışma yaşandı. Olayda saldırganlardan 1’i hayatını kaybederken 2 kişi yaralandı. Polis çatışmanın alacak-verecek sebebiyle yaşandığı ihtimali üzerinde duruyor.

Olay; saat 16.00 sıralarında; Bakırköy, Şenlikköy, Florya Caddesi üzerindeki bir oto galeride meydana geldi. İddiaya göre; Cihan Pars’a ait lüks araçlar sata oto galerisine giden 3 kişi, önce içeriye el yapımı ses bombası attı. Daha sonra galeriye giren saldırganlar, uzun namlulu tüfek ve tabancayla ateş etmeye başladı. İş yerindekiler saldırganlara karşılık verince çatışma yaşandı.

Olayda, galeriyi basanların arasında bulunan Mehmet S., yaşamını yitirdi, 2 kişi ise yaralandı. Saldırının ardından olay yerinde, çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi. Yaralılar çevredeki hastanelere götürülürken, polis şüpheli bir kişiyi gözaltına aldı.

İstanbul Emniyeti olayla ilgili çalışma başlattı. Araştırmada, saldırının sebebinin, lüks bir araç satışı nedeniyle yaşanan alacak-verecek meselesinden kaynaklandığı bilgisine ulaşıldı. Saldırının gerçekleştiği adrese, Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Soruşturmanın çok yönlü devam ettiği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler