Bakırköy'de Lazer Epilasyon

Bakırköy'de Lazer Epilasyon

Bakırköy Lazer Epilasyon merkezlerini araştırmak için Bakırköy sokaklarında ufak bir gezintiye çıktık. Edindiğimiz izlenime göre Buz Lazer Bakırköy’de oldukça popüler. Lazer Epilasyon Bakırköy der demez hemen herkes ilk önce Buz Lazer’den bahsediyor. 

Bakırköy Lazer Epilasyon merkezlerini araştırmak için Bakırköy sokaklarında ufak bir gezintiye çıktık. Edindiğimiz izlenime göre Buz Lazer Bakırköy’de oldukça popüler. "Lazer Epilasyon Bakırköy" der demez hemen herkes ilk önce Buz Lazer’den bahsediyor.

Bakırköy’de Buz Lazer Fırtınası
Deyim yerindeyse, Buz Lazer Bakırköy’de fırtına gibi esiyor. Bunda kuşkusuz Buz Lazer epilasyonun ağrısız bir yöntem olmasının payı büyük. Lazer epilasyon ağrısına son vermek düşüncesinden yola çıkarak geliştirilen Buz Lazer adeta lazer epilasyonu yeniden tanımlamış bir sistem. Etkili ve kalıcı sonuçlarını üst seviyede konforla birleştirerek günümüzün en çok tercih edilen lazer epilasyon yöntemi olmuş durumda. Buz Lazer yaptığımız araştırmalara göre günümüzde 80’den fazla ülkede uygulanıyor. FDA onayına sahip güvenli bir sistem olan Buz Lazer bronz tenlerde de uygulanabiliyor. Yanık riski olmadan yaz aylarında bronz tene uygulanabilmesi çok büyük avantaj sağlıyor. 

lazer-resim-012.jpg
 
Hem kullanıcılar hem de uygulama yaptıranlar açısından birçok avantaj sunan Buz Lazer, patentli teknolojiler kullanıyor. Patentli Ice Teknolojisi cildi tüm seans boyunca etkili bir şekilde soğutuyor. Cilt -3 dereceye kadar soğutuluyor ve cilt yanığı riski ortadan kalkıyor. Hem ağrı hem de yanık riskinin ortadan kalkması ile güvenli ve konforlu bir şekilde lazer epilasyon yapılabiliyor.

Buz Lazer, SHR adı verilen lazer epilasyon teknolojisi kullanıyor. Patentli bu teknolojide kıl kökleri kademeli olarak ısıtılıyor. Tekli lazer atışları yerine, cilt üzerinde sürekli hareket eden tedavi başlığı adeta masaj hissi veriyor. Tedavi başlığının safir ucundan yapılan etkili soğutma cildi serinletiyor, ferahlatıyor. Safir uç, cilde değdiğinde buz gibi soğuk olduğu için ciltte ferahlama anında hissediliyor.

lazer-epilasyon-resim-012.jpg

Buz Lazer erkekler tarafından da tercih ediliyor
Bilindiği üzere günümüzde erkekler de her geçen gün artan oranda lazer epilasyondan yararlanıyorlar. Erkek lazer epilasyonu için de çözümler sunan Buz Lazer, erkekler tarafından yoğun ilgi görüyor. Erkekler daha çok sırt, ense, omuz, boyun gibi alanlardaki istenmeyen tüylerden kurtulmak için lazer epilasyona baş vuruyorlar. Ayrıca sakal şekillendirmek ve kulak içi gibi alanlar için de lazer epilasyondan yararlanan erkek sayısı bir hayli fazla. Buz Lazer sakal şekillendirmek ve kulak içi, burun içi gibi küçük ve zor ulaşılabilen alanlar için özel bir uca sahip. Bu yüz ucu tedavi başlığına takılıyor ve küçük alanların epilasyonunda pratik ve güvenle uygulama yapılmasını sağlıyor. Yüz ucu, kaş ortası ve kaş şekillendirme amacıyla da kullanılıyor.

Erkeklerin Buz Lazer epilasyonu tercih etme nedenleri arasında ilk sırada ağrısız olması yer alıyor. Derin yerleşimli erkek kıllarının epilasyonu oldukça ağrılıdır. Bu nedenle ağrısız Buz Lazer, erkekler için ideal bir çözüm sunuyor.
Tüm cilt ve kıl tiplerine her mevsimde lazer epilasyon yapılabilmesini sağlayan Buz Lazer etkili ve kalıcı sonuçlara sahip bir yöntem. Hakkındaki klinik çalışmalarla etkili olduğunu kanıtlamış bir dünya markası. Ağrısız ve konforlu olması da yüksek oranda hasta memnuniyeti sağlıyor. Tüm bu özellikleri ile Buz Lazer günümüzün en gelişmiş lazer epilasyon yöntemi kabul ediliyor.

Detaylı bilgi ve size en yakın kliniği bulmanız için www.buzlazer.com  adresini ziyaret edebilirsiniz.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler