Bakırlı Köylüleri yeni dernek binasına kavuştular

Bakırlı Köylüleri yeni dernek binasına kavuştular

Açılış törenine AK Parti Çankırı milletvekili İdris Şahin, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ve Şabanözü Belediye Başkanı Ali Çapcı ile davetliler katıldı.

Bakırlı Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği geneksel olarak her yıl düzenlediği Aşure Günü'nü bu yıl da yenilenen dernek merkezinin açılışıyla birlikte yoğun katılımla gerçekleşirdi.
 
Yaz döneminde alınan yan daire ile birleştirilerek yenilenen dernek merkezinin açılışı; Çankırı Milletvekili İdris Şahin, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Şabanözü Belediye Başkanı Ali Çapcı ve dernek üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.
 
Bakırlı Köyü Dernek Başkanı Fikret Karaali, açılışta yaptığı konuşmada; Dernek faaliyetlerini, dernek üyelerinin üniversite okuyan öğrencilerine verilen bursları ve köy için yapılacak hizmetleri aktardıktan sonra, katılımcılara verdiklerini maddi manevi desteklerden dolayı teşekkür etti.
 
Etkinlikte söz alan Çankırı Milletvekili İdris Şahin Bakırlı Köyünün birlik beraberliğine dikkat çeken konuşmasında köyün sorunlu olan mezarlık yolunu yaptıracağı müjdesini verdi.
 
Derneğin tadilatında büyük katkı sağlayan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin; Dernek Başkanı Fikret Karaali ve Kadın Kollarına Çankırı ve Bakırlı Köyünün tanıtımı için gösterdikleri gayretlerinden dolayı teşekkür etti.
 
Açılışa katılan Şabanözü Belediye Başkanı Ali Çapcı da eşininde Bakırlılı olması sebebiyle dernek faaliyetlerini yakından takip ettiğini söyleyerek başarılar diledi.
 
Aşure günü için hazırlanan programın sunumu ile birlikte katılımcılara aşure ikram edildi.
 
bakirlikoyu-dernekacilisi-idrissahin-fikretkaraali-sozcu-resim-121.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler