Balıkesirspor: 1 - SAİ Kayseri Erciyesspor: 1

Balıkesirspor: 1 - SAİ Kayseri Erciyesspor: 1

Birbirlerini yediler...

9. dakikada ev sahibi ekip Sercan Yıldırım'ın golüyle 1-0 öne geçti. Isaac'ın pasıyla buluşan Muğdat Çelik topu bekletmeden sol çaprazdan ceza sahasına giren Sercan Yıldırım'ın önüne attı. Sercan Yıldırım, şık bir plase vuruşla topu köşeden filelere gönderdi: 1-0

26. dakikada Balıkesirspor atağında Vitor Gomes'in pasıyla ceza sahasına giren Vargas, rakip oyuncu John Boye'u çalımladıktan sonra topa sert vurdu. Meşin yuvarlak üstten az farkla auta gitti.

44. dakikada konuk takım atağında Anıl Karaer, ceza sahası önünde buluştuğu topu bekletmeden sert bir vuruşla kaleye gönderdi. Defansa çarpan topu Balıkesirsporlu oyuncular uzaklaştırdı. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmayınca takımlar soyunma odalarına 1-0'lık Balıkesirspor üstünlüğüyle gitti. 

2. yarıda konuk ekip SAİ Kayseri Erciyesspor'un baskılı bir futbolu vardı. Maçın 81. dakikasında oluşan karambolde Jacques Zoua beraberliği getirdi. Golden sonra iki takım da önemli pozisyonlar bulsa da maçta başka gol sesi çıkmadı ve takımlar mücadeleden 1'er puanla ayrıldı. 

KEMAL ÖZDEŞ MAÇ SONRASI İSTİFA ETTİ
Balıkesirspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, Spor Toto Süper Lig'de sahalarında oynadıkları ve 1-1 biten Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçın ardından istifa ettiğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler