Balıkesirspor 38 yıl sonra Süper Lig'de!

Balıkesirspor 38 yıl sonra Süper Lig'de!

PTT 1. Lig'in son haftasında Süper Lig'e çıkan ikinci takım belli oldu. Balıkesirspor 38 yıl sonra Süper Lig'e yükseldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un ardından PTT 1. Lig'den Süper Lig'e ikinci takım belli oldu. Balıkesirspor, sahasında konuk ettiği İBB'yi 2-1 mağlup ederek Süper Lig'in yeni takımı oldu.

Balıkesirspor tam 39 yıllık süper lig hasretine bugün son verdi. PTT 1. Lig'de lig maratonunu İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un ardından ikinci sırada tamamlayan Balıkesirspor, liderle beraber süper lige yükseldi ve tarihi bir başarı elde etti. Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından sahaya akın eden tribünlerdeki binlerce Balıkesirspor taraftarı süper lig sevincini takımlarıyla birlikte kutladı. Aynı şekilde şeref tribünü ve basın tribününde de Balıkesirspor coşkusu ve süper lig sevinci yaşandı. Balıkesir'i büyük bir sevince boğan, Balıkesirlileri sokağa döken süper lig kutlamaları şehrin her yerinde devam ediyor.

Öte yandan, daha önce lig şampiyonluğunu ilan ederek Spor Toto Süper Lig'e çıkışını garantileyen İstanbul Büyükşehir Belediyespor da aynı şekilde sevinç yaşayan takım oldu. Mücadele sonunda süper ligin yeni takımları birbirini kutladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler