Barbaros Şansal uyuşturucuyla yakalandı

Barbaros Şansal uyuşturucuyla yakalandı

Ünlü modacı Barbaros Şansal KKTC'ye girişi sırasında uyuşturucudan gözaltına alındı. Barbaros Şansal Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı.

İstanbul’dan Lefkoşa’ya gelen Barbaros Şansal, pasaport kontrolü sırasında narkotik köpeğinin uyarı vermesinin ardından arandı. Cebinde 6 gram hintkeneviri çıkan Şansal ilk savunmasında, “Başka birinden aldım, cebimde unuttum’ dedi. Narkotik şubenin gözaltına aldığı Şansal, bugün öğlen saatlerinde Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Şansal mahkemede, “(10 Mayıs'ta) öğrencilerimin üzerinde bulup el koymuştum cebimde unutmuşum” dedi ancak hakim, ünlü modacının bir gün tutuklu kalmasına ve yarın yeniden mahkemeye çıkarılmasına karar verdi. Yargı süreci sona erene kadar Şansal’ın yurt dışına seyahat yasağı koyularak kefaletle serbest bırakılması bekleniyor.

BİR GÜN DAHA GÖZALTI
KKTC polisi, Şansal için üç gün ek gözaltı süresi istemişti. Bu talebi reddeden mahkeme gözaltı süresini bir günle sınırladı.

GİRNE’DEN EV SATIN ALDI
Barbaros Şansal, Şubat ayında Girne kentinde İngilizlerin yoğun olarak yaşadığı Karmi köyünde Yıldırım Mayruk’la birlikte ev satın almış ve vaktinin büyük bir bölümünü Ada’da geçirmeye başlamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler