Barça dağıldı - İZLE

Barça dağıldı - İZLE

La Liga'da lider Real Madrid'in arkasında 2. sırada yer alan Barcelona, Getafe deplasmanından şok bir sonuçla ayrıldı, bu sezon ligdeki ilk yenilgisini aldı..

La Liga'da lider Real Madrid'i takip eden 2. sıradaki Barcelona, çıkışa geçmek isteyen Madrid ekibi Getafe'ye konuk oldu.

Getafe:: Moyà; Valera, Cata, Rafa, Mané; Lacen, Casquero, Míchel; Sarabia, Diego Castro; Miku

Barcelona : Valdés; Alves, Piqué, Abidal, Maxwell; Busquets, Xavi, Thiago; Alexis Sanchez, Villa, Messi

Ev sahibi ekipte, Fenerbahçe'den transfer edilen Daniel Güiza yedekler arasında yer alırken, konuk takımda ise Şilili oyuncu Sanchez 11'de şans buldu.

İlk yarısından gol sesi çıkmayan mücadelenin 67. dakikasında Barcelona geriye düştü. Bu dakikaya kadar Barça kalesinde fazla etkili olamayan Getafe golü buldu. Varela, köşe atışından gelen topu kafa vuruşuyla ağlarla buluşturdu ve skor 1-0 oldu.

Geriye düştükten sonra oyunu rakip yarı alana yıkan Barcelona, çok adamla kapanan rakibi karşısında aradığı golü bulamadı ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Öte yandan Barça'nın 90+1'de Messi ile bulduğu gol ofsayt gerekçesiyle sayılmazken, Arjantinli yıldızın 90+4'te çektiği şut yan direkten geri geldi.

Ligdeki yenilmezlik unvanını Madrid'de bırakan vebu sezonki ilk mağlubiyetini alan Barça, 28 puanda kalırken, lider Real Madrid'in 6 puan gerisine düştü. Güçlü rakibini yenme başarısı gösteren Getafe ise puanını 13'e çıkardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler