Barça şaşırttı - İZLE

Barça şaşırttı - İZLE

İlk maçta 8-0 yendikleri rakibine dün gece boyun eğdiler...

La Liga'da Barcelona, ligin ilk yarısında 8-0 mağlup ettiği Osasuna'ya konuk oldu.

Karşılaşmadan 3-2 yenik ayrılan Barcelona, 22. haftayı 48 puanla kapattı. 8 maç sonra kaybeden Barcelona, bir maç fazlasına rağmen Real Madrid'in 7 puan gerisinde yer aldı.

Osasuna ise 5 maç aradan sonra galibiyetle tanıştı. Ligdeki 7 galibiyetini ulaşan ev sahibi takım puanını 31'e yükseltti.

Iniesta, Xavi ve Cesc Fabregas gibi yıldız oyuncularını ilk 11'de başlatmayan Pep Guardiola'nın öğrencileri, karşılaşmanın 4. dakikasında 1-0 yenik duruma düştü. Ara pasında ceza alanına hareketlenen Dejan Lekic, kaleci Valdes'i mağlup ederek takımını 1-0 öne geçirdi.

İlk golün sahibi Lekic, dakikalar 22'yi gösterirken bir kez daha sahneye çıktı. Gelişen Osasuna atağında, sağ kanattan yapılan ortada kale önünde topa dokunan Lekic, farkı 2'ye çıkartan golü kaydetti.

Karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi takımın 2-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.

Guardiola'nın Barcelona takımının başına geçtiği günden bu güne, Katalan ekibi ilk kez devreye 2-0'lık skorla yenik girdi.

Maçın 51. dakikasında Barcelona farkı 1'e indirdi. Barcelona'nın baskısının ardından Osasuna defansı topu uzaklaştıramadı. İkinci yarı oyuna dahil olan Cuenca'nın sağ kanattan yaptığı ortada, ceza alanında Alexis Sanchez topa ayak koydu ve farkı 1'e indirdi.

Barcelona'nın gol sevinci uzun süremedi. Osasuna'nın presinde, Nino'nun içeri çevirdiği topta ceza alanı içerisinde Raul Garcia, kaleci Valdes'i bir kez daha mağlup etti ve Barcelona'nın geri dönüşüne izin vermedi.

Barcelona atakları golden sonra da kesilmedi. Dakikalar 73'ü gösterirken, Katalan ekibi bir kez daha umutlandı. Ceza alanı içerisinde topla buluşan Tello, rakibinden sıyrıldıktan sonra sert vurdu ve topu ağlarla buluşturdu.

Skorda 3-2 üstünlüğü bulunan Osasuna, Barcelona yoğun baskısına rağmen kalan dakikalarda skoru korumayı başardı. 78 ve 88. dakikalarda Osasuna'nın topları direkten dönerken, 90+4. dakikada Fabregas net bir gol fırsatını değerlendiremedi.

Osasuna, karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler