Barça şov yaptı! İZLE

Barça şov yaptı! İZLE

La Liga'da ezeli rakibi Real Madrid'i takibini sürdüren Barcelona, konuk ettiği Levante karşısında farka gitti, evindeki inanılmaz seriye devam etti..

La Liga'da ezeli rakibi Real Madrid'i takibini sürdüren Barcelona, ligin sürpriz ekibi Levante'yi Camp Nou'da ağırladı.

Maça çok hızlı başlayan Barcelona, 3. dakikada Fabregas'ın golüyle öne geçerken, İspanyol yıldız 33'te kendisinin ve takımının 2. golüne imza attı. Fabregas La Liga'daki gol sayısını 7'ye çıkardı.

Mücadeleye 11'de başlayan Cuenca 37'de farkı 3'e çıkarırken, Barça formasıyla ligde ilk kez gol sevinci yaşadı.

İlk yarıyı 3-0 önde tamamlayan Katalan devi, 55. dakikada Arjantinli yıldızı Messi ile 4-0'ı yakaladı. Messi, La Liga'daki gol sayısını 17 yaptı.

61. dakikada Sanchez ile 5. golü bulan Barcelona, 88'de Iniesta ile bir kez daha fileleri havalandırdı ancak gol ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. Barça, oldukça rahat bir oyun sergilediği maçı 5-0'lık skorla kazandı.

Evinde yaptığı 9. maçta 8. galibiyetini alan Barça, Cam Nou'da attığı gol sayısını 39'a çıkarırken, yine gol yemedi. Barça 15 maç sonunda puanını 34 yaptı ve Real Madrid'le yapacağı El Clasico'ya moralli gitti.

3 haftalık mağlubiyet serisini Gijon karşısında aldığı 4-0'lık galibiyetle bozan Levante ise fark yemekten kurtulamadı ve 26 puanda kaldı.

kaynak: ajansspor.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler