Barca şov yaptı, Manchester 91 yıllık geleneği bozdu

Barca şov yaptı, Manchester 91 yıllık geleneği bozdu

Şampiyonlar Liginin dün geceki maçlarında Barcelona, tam bir gol şova imza attı.

Şampiyonlar Ligi'nin en büyük favorilerinden Barcelona, Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Shakhtar Donetsk'i konuk etti. Karşılaşmada Barcelona tam bir gol şova imza attı: 5-1

Katalan devi, sahasında Ukrayna temsilcisini 5-1 yenerek gelecek haftaki rövanş öncesi önemli bir avantaj yakaladı. Barcelona'yı galibiyete taşıyan goller, Iniesta, Alves, Pique, Keita ve Xavi'den geldi. Konuk ekibin tek sayısını Rakitskiy kaydetti.

RUS SPİKERİN HAYAL KIRIKLIĞI
Karşılaşmayı anlatan Rus spiker, karşılaşmanın daha ikinci dakikasında gelen golü gayet sakin anlatırken, Shaktar'ın pozisyonlarını oldukça çoşkulu anlatıyor. 34. dakikada gelen Dani alves'in golü ile ilgili de uzunca bir süre ofsayt itirazında bulunuyor. Pozisyonun tekrarını izledikten sonra ikna olan spiker, Barcelona'nın diğer 3 golü ile adeta yıkılıyor.

barca-resim-05.jpg

SHAKTARLILAR BU SKORU ADETA ÖNCEDEN SEZMİŞTİ
Şampiyonlar ligi çeyrek final kuraları çekilirken Shaktarlı futbolcular, rakip olarak Barcelona çıkınca adeta bu skoru önceden görüp böyle yıkılmışlardı.

18 GÜNDE 4 EL CLASICO
Shaktar büyük bir sürprize imza atıp sahasında Barcelona'yı en az 4-0 yenememesi durumunda ilginç bir tablo ortaya çıkacak. El Clasico adı verilen Barcelona - Real Madrid karşılaşması 18 günde tam 4 kez oynanacak.

Bu karşılaşmalardan ikisi Şampiyonlar Ligi'nde, biri La Liga'da diğeri ise Copa Del Rey kupasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler