Barcelona: 2 - Deportivo: 2

Barcelona: 2 - Deportivo: 2

İspanya La Liga'nın 38. hafta maçında Barcelona sahasında Deportivo ile 2-2 berabere kaldı.

İspanya La Liga'nın 38. hafta maçında Barcelona ile Deportivo karşı karşıya geldi. Sezonu şampiyon tamamlayan Barcelona, ligde kalma mücadelesi veren Deportivo ile sahasında 2-2 berabere kaldı. Bu sonucun ardından Deportivo da aldığı 1 puanla ligde kalmayı başardı.

Barcelona'nın golleri 5. ve 59. dakikalarda Lionel Messi'den gelirken, Deportivo'nun sayılarını ise 67. dakikada Lucas Perez ile 76. dakikada Diogo Salomao kaydetti. Bu sonucun ardından Barcelona sezonu 94 puanla zirvede tamamladı, Deportivo ise 35 puanla 16. sıraya tutunarak üçlü averajla ligde kaldı.

XAVİ HERNANDEZ VEDA ETTİ 
Öte yandan bu mücadele ile Barcelona'da bir devir de kapandı. 1998/99 sezonundan beri Barcelona forması giyen ve Katalan ekibiyle tam 23 kupa kazanan Xavi Hernandez, Katar ekibi Al Sadd'a gitmeden önce son kez Camp Nou'ya çıktı.

Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan tecrübeli futbolcu için Barcelona taraftarları özel pankartlar açarken, Xavi 86. dakikada yerini alkışlarla Andres Iniesta'ya bıraktı. Xavi oyundan çıktıktan sonra gözyaşlarına hakim olamadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler