Barcelona: 2 - Real Madrid: 1 - İZLE

Barcelona: 2 - Real Madrid: 1 - İZLE

La Liga'da sezonun ilk El Clasico'sunda gülen taraf Barcelona oldu.

Ligin 10. haftasında ezeli rakibi Real Madrid'i konuk eden Barcelona, El Clasico'yu 2-1 kazanarak liderliğini sürdürdü.
 
Maçta beklendiği gibi topun daha çok sahibi olan taraf Barcelona olurken, ev sahibi ekip aradığı gol 19. dakikada buldu. Iniesta'nın pasıyla kaleci Lopez'i avlayan Neymar, ilk El Clasico maçında ilk golünü attı ve Barça'yı 1-0 öne geçirdi. Real Madrid ilerleyen dakikalarda Ronaldo ve Bale ile beraberlik golü arasa da kaleci Valdes'in başarılı performansı Barça'yı soyunma odasına 1-0 önde götürdü.
 
İkinci yarıda ise tempo beklenenin altında kalırken Real Yeni yıldızı Bale 60. dakikada yerini Benzema'ya bıraktı. Real Madrid maçtaki en net posiyonunu da Fransız yıldız ile yakaladı. 72. dakikada uzaklardan çok sert bir şut çıkaran Benzema'nın vuruşu çataldan döndü. 
 
Dakikalar 78'i gösterirken sahneye çıkan Alexis Sanzhez, harika bir aşırtma golüyle Barça'yı 2-0 öne geçirdi. Real'in aradığı gol ise maçın uzatmalarında geldi. 90+1. dakikada Ronaldo'nun harika pasını gole çeviren Jese, Real'i ümitlendirse de kalan süre beraberlik golü için yetmedl.
 
Bu sonuçla 28 puana yükselen Barcelona liderliğini korurken 22 puanda kalan Real Madrid 3. sırada yer aldı.
 
KARŞILAŞMANIN GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ...
 
 
BARCELONA: 2 - REAL MADRİD: 1
 
Stat: Camp Nou
Hakem: Alberto Undiano
 
BARCELONA: Victor Valdes, Gerard Pique, Javier Mascherano, Adriano Correia, Dani Alves, Cesc Fabregas, Xavi Hernandez, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Lionel Messi, Neymar da Silva
 
REAL MADRİD: Diego Lopez, Raphael Varane, Pepe, Sergio Ramos (Dk. 56 Asier Illaramendi), Marcelo Vieira, Daniel Carvajal, Sami Khedira, Gareth Bale (Dk. 61 Karim Benzema), Luka Modric, Angel di Maria (Dk. 76 Jese Rodriguez Ruiz), Cristiano Ronaldo
 
Sarı kartlar: Dk. 8 Sergio Busquets, Dk. 35 Adriano Correia (Barcelona), Dk. 14 Sergio Ramos, Dk. 45 Gareth Bale, Dk. 59 Sami Khedira, Dk. 64 Marcelo Vieira, Dk. 80 Cristiano Ronaldo (Real Madrid)
 
Gol: Dk. 19 Neymar da Silva, Dk. 78 Alexis Sanchez (Barcelona), Dk. 90 Jese Rodriguez Ruiz (Real Madrid)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler