Barcelona: 5 - Real Madrid: 1

Barcelona: 5 - Real Madrid: 1

İspanya La Liga 10.haftada oynanan El Clasico'da Barcelona Nou Camp'ta Real Madrid'i 5-1 mağlup etti. Messi'nin yokluğunda sahne alan Suarez'in 3 golle yıldızlaştığı maçta Real Madrid büyük bir hezimete uğradı.

Dünyanın en büyük derbilerinden biri olarak gösterilen Barcelona Real Madrid maçı büyük heyecana ve gol yağmuruna sahne oldu.

Ezeli rakiplerin 2007'den bu yana ilk defa Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'suz çıktığı mücadelede kazanan taraf 5-1'lik skorla Barcelona oldu.

Nou Camp'ta binlerce seyircisinin önünde 11'inci dakikada Philippe Coutinho'nun golüyle 1-0 öne geçen Katalanlar'ı durdurmak mümkün olmadı.

30'da VAR kararı sonrası penaltı kararı verildi. Gecenin yıldızı Suarez'in kullandığı penaltının ardından fark 2'ye çıktı.

Real Madrid'den Barcelona'ya yanıt 50'de takımının tek golünü atan Marcelo ile geldi.

75'te Sergi Roberto'nun asistinde Luis Suarez bir kez daha sahne alarak durumu 3-1 yaptı.

83'te yine aynı ikili Madrid'in fişini çekti. Uruguaylı golcü Suarez hat trick sayısını atarken Camp Nou'da tabela 4-1'i gösteriyordu.

Real Madrid'i adeta bozguna uğratan Barcelona'da oyuna 84'te giren ve 3 dakika sonra şık bir kafa vuruşuyla noktayı koyan isim Artura Vidal oldu.

Bu sonucun ardından Barcelona 21 puanla liderlik koltuğuna otururken 5 maçtır ligde galip gelemeyen ve sadece 1 puan toplayabilen Real Madrid 14 puanla 9.sırada yer aldı.

Haftalardır eleştirilen İspanyol Teknik Direktör Julen Lopetegui ağır El Clasico mağlubiyetinin ardından hedef tahtasına koyulan isim oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler