Barcelona acımadı - İZLE

Barcelona acımadı - İZLE

Kral Kupasında karşılaştığı zayıf rakibi L'Hospitalet'i adeta gol yağmuruna tuttu.

İspanya Kral Kupası 4. turunda geçtiğimiz günlerde Dünya Kulüpler Şampiyonası'nı müzesine götüren Barcelona, ilk maçta 1-0 yendiği L'Hospitalet'i konuk etti.

Camp Nou'da oynanan mücadelede Barcelona zayıf rakibine gol olup yağdı ve karşılaşmayı 9-0 gibi farklı bir skorla kazanmayı başardı. Böylelikle Barcelona, adını Kral Kupası'nda son 16 takım arasına yazdırdı.

Barcelona 11. dakikada penaltıdan Pedro'nun attığı gol ile öne geçerken, 19. dakikada İniesta farkı ikiye çıkarttı. 23. dakikada Alcantara ve 36. dakikada Xavi skoru 4-0'a getiren gollere imza attı. İlk yarının skorunu ise 45. dakikada genç oyuncu Tello belirledi: 5-0

Turu cebine koymasına rağmen ikinci yarıda da durmak bilmeyen ev sahibi ekip, 49. dakikada Cuenca ile 6. golünü buldu. 54. dakikada bir penaltı atışı daha kazanan Barcelona, bu penaltıyı Alcantara ile değerlendirdi. 64. dakikada genç oyuncu Tello kendisinin ikinci, takımının ise 8. golünü attı. Maçın skorunu 81. dakikada Cuenca belirledi: 9-0

İlk maçı da deplasmanda İniesta'nın golü ile kazanan Barcelona, böylelikle adını İspanya kupasındaki son 16 takım arasına yazdırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler