Barcelona, Cardozo ve Mario Gomez'in peşinde

Barcelona, Cardozo ve Mario Gomez'in peşinde

Ara transferde 'düşük maliyetli' bir forvet almayı kararlaştıran Barcelona yönetimi, Fenerbahçeli Robin van Persie'den sonra Trabzonsporlu Oscar Cardozo ve Beşiktaşlı Mario Gomez'i gündemine aldı.

Fenerbahçe’nin golcü futbolcusu Robin van Persie’den sonra bu kez Trabzonsporlu Oscar Cardozo ve Beşiktaşlı Mario Gomez, Katalan devi Barcelona’nın radarına girdi.

Diario Sport’un iddiasına göre, ekonomik dengeleri bozmadan kadro takviyesi yapmak isteyen Barcelona, ocak ayında Trabzonspor’un yıldızı Oscar Cardozo’ya teklif götürecek. Messi, Neymar ve Suarez’in olası sakatlık durumlarında yedek kulübesini güçlendirmek isteyen Luis Enrique’nin sıfır maliyetli bir oyuncu istemesi üzerine harekete geçen Barcelona, Trabzonspor’da sorunlar yaşayan Paraguaylı golcü Oscar Cardozo’yu kadrosuna katmak istiyor.

Katalanlar'a yakınlığıyla bilinen bir diğer gazete Mundo Deportivo ise tıpkı Cardozo gibi Türkiye’de top koşturan Beşiktaş’ın Alman golcüsü Mario Gomez’i yazdı. 

Arda Turan'ın da forma giydiği Barcelona’nın ismi bugüne kadar  Dirk Kuyt, Robin van Persie, Alvaro Negredo, Berbatov, Luca Toni, Klose, Pizarro, Di Natale ve Jonathan Soriano tecrübeli yıldızlarla anıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler