Barcelona evinde Real Madrid deplasmanda galip - İZLE

Barcelona evinde Real Madrid deplasmanda galip - İZLE

La Liga'da zirve mücadelesiyapan iki ekip de haftayı üç puanla kapadı.

La Liga'da zirve mücadelesi veren Barcelona, 13. hafta mücadelesinde Real Zaragoza'yı konuk etti.

19. dakikada savunma oyuncusu Piqué ile öne geçen Katalan devi, 43'te Arjantinli yıldızı Messi ile farkı 2'ye çıkardı. Messi, La Liga'daki gol sayısını 15'e yükseltirken, Barça ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

54. dakikada bir başka savunmacı Puyol skoru 3-0'a taşırken, 75'te sahneye çıkan Villa; takımının 4. golüne imza attı.

Kalan sürede skor değişmedi ve Barcelona, rakibini 4-0 mağlup etti. Barça, evinde yaptığı 7. maçta da kalesinde gol görmezken, kendi sahasındaki gol sayısını 30'a yükseltti. 3 puan özlemi 5 maça çıkan Zaragoza ise 10 puanda kaldı.

VALENCİA: 2 - REAL MADRİD: 3

Real Madrid zorlu Valencia deplasmanından 3 puanı 3 golle almasını bildi. İlk yarıyı 2-0 önde kapatan Real Madrid, maçı da 3-2 kazanmasını bildi.

La Liga'da zirvede yer alan Real Madrid, 3. sırada yer alan Valencia'ya Mestella Stadı'nda konuk oldu.

Valencia'da forma giyen milli oyuncumuz Mehmet Topal yedekler arasında yer alırken, Real Madrid'de oynayan milli futbolcularımız Hamit Altıntop ve Nuri Şahin de yedek kulübesindeydi.

Konuk Real Madrid, 20. dakikada Fransız golcüsü Benzema ile golü buldu ve ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarının ilk 25 dakikasında oyun sertleşirken, iki takım futbolcuları arasında gerginlikler yaşandı. Kartların havada uçuştuğu mücadelenin 72. dakikasında Ramos ile 2 farkı yakalayan Real Madrid, rahatladığını düşündü.

Maçı bırakmayan Valencia'da, 75. dakikada sahneye çıkan Soldado, eski takımına golünü attı ve skoru 2-1 yaptı. Real Madridbu gole 79'da Portekizli yıldızı Ronaldo ile cevap verirken, Ronaldo da ligdeki gol sayısını 14 yaptı.

Yine iki farkla geriye düşen Valencia'da, 83. dakikada Soldado ağları havalandırdı. Kendisinin ve takımının 2. golüne imza atan Soldado; Valencia'yı oyunda tutarken, ligdeki gol sayısını 8 yaptı.

89. dakikada Soldado'nun golü ofsayt gerekçesiyle sayılmazken, 90+4. dakikada Valencia üst direğe takıldı. Pozisyonun devamında kaleye giden topu Higuain karşılarken, Valencialı oyuncular, Arjantinli futbolcunun topu eliyle kestiğini iddia ederek, penaltı itirazlarında bulundu ancak hakem köşe atışı kararı verdi.

Milli oyuncularımızın forma giymediği maçı zor da olsa 3-2 kazanan Real Madrid, galibiyet serisini 8'e çıkarırken, puanını 31 yaptı ve liderliğini sürdürdü. Ligdeki ikinci, evindeki ilk yenilgisini alan Valencia ise 24 puanda kaldı ve zirvenin 7 puan uzağında kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler