Barcelona - Real Madrid maçı hangi kanalda

Barcelona - Real Madrid maçı hangi kanalda

İspanya Kral Kupası Finali'nde Barcelona ile Real Madrid karşı karşıya geliyor.

Ligde şampiyonluk potasında bulunan iki takım olan Real Madrid ve Barcelona, İspanya Kral Kupası Finali'nde karşı karşıya gelecekler.

TSİ saat 22:30'da başlayacak olan mücadele TV8'den naklen ekranlara gelecek. Maç Valencia'daki Mestalla Stadı'nda oynanacak.

MADRID YİNE FİNALDE
Geçtiğimiz sezon kupayı finalde Atletico Madrid'e kaptıran Real Madrid, bu sefer İspanya Kral Kupası'nı müzesine götürmeyi hedefliyor. Ligde yarıştan kopmayan, Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde yoluna devam eden Madrid temsilcisi, tüm kulvarlarda başarı hedefliyor. Real Madrid'de en büyük eksiklik şüphesiz sakatlığı süren Cristiano Ronaldo. Bunun yanı sıra Alvaro Albeola ve Jese'nin de sakatlıkları sürüyor. Sami Khedira idmanlara başlasa da mücadelede yer almayacak. Marcelo'nun dönüşü ise takımda sevinç yarattı.

BARÇA'DA SAKATLAR
Barcleona'da sakatların varlığı can sıkıyor. Ligde en son Granada'ya yenilerek morallerin bozulduğu Katalanlar'da Victor Valdes ve Gerard Pique oynamayacak. İspanya basınında çıkan haberler tücrübeli futbolcu Carles Puyol'un Javier Mascherano ile savunmanın göbeğinde yer alacağını söylüyor. Kalede ise Manuel Pinto olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler