Barcelonadan rekor anlaşma! 25 milyon dolar

Barcelona'dan rekor anlaşma! 25 milyon dolar

Futbol tarihinde bir ilk. Böylesi bir reklam anlaşması görülmedi...

İspanyol devi Barcelona ilginç bir forma sponsorluğuna imza attı. Ünlü bilişim firması Intel ile anlaşan Katalanlar, şirketin reklamını bundan böyle formalarında taşıyacaklar. Ancak reklamın yer alacağı kısım formanın iç tarafında yer alıyor. Bu anlaşma ile Barcelona futbol tarihinde bir ilke daha imza atmış oldu.
 
Bugüne kadar bir ilk olduğu belirtilen forma içi reklam ile forma reklamları alanında yeni bir çığır açan Barça da, tanıtımı Charles Puyol gerçekleştirdi. Anlaşmanın imzalandığı basın toplantısına Kulüp Başkanı Sandro Rosell ile katılan Puyol, formasını kaldırarak şirketin ismini basın mensuplarına gösterdi.
 
Forma reklamlarının televizyonda görünebilir olduğu ölçüde değerlilik kazandığı göz önünde bulundurulduğunda Puyol’un toplantıda yaptığı hareketi, oyuncuların da maçlarda tekrarlayabilecekleri, gol sevinçlerinde formayı kaldıracakları ihtimali gündeme geldi. Anlaşmanın 5 yıllık olduğu ve toplam 25 milyon dolar karşısında imzalandığı ifade edildi. Unicef reklamı ile başlayan forma reklamı serüven Qatar Foundation ile devam eden Barcelona, şimdi de forma içine reklam aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler