Başakşehir: 2 - Fenerbahçe: 1

Başakşehir: 2 - Fenerbahçe: 1

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Başakşehir'e 2-1 yenilerek şampiyonluk yarışında ağır bir yara aldı. Beşiktaş, ligde son iki maçından 1 puan aldığı takdirde şampiyonluğunu ilan edecek.

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Fenerbahçe, Fatih Terim Stadı’nda Başakşehir’in konuğu oldu. Mücadele 2-1 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sona erdi. Başakşehir’e galibiyeti getiren goller, 60 ve 65’te Visca’nın ayağından geldi. Fenerbahçe’nin tek sayısını 80’de Mehmet Topal kaydetti. Sarı-lacivertli ekip 76’da Robin van Persie ile bir penaltı vuruşundan yararlanamadı.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe, 70 puanda kalarak şampiyonluk yarışında ağır bir yara aldı. Beşiktaş ligde son iki maçından 1 puan aldığı takdirde şampiyonluğunu ilan edecek. Başakşehir, puanını 53 yaparak 4. sıradaki yerinde kaldı. Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Fenerbahçe, Kadıköy’de Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Abdullah Avcı’nın öğrencileri ise, deplasmanda Eskişehirspor ile kozlarını paylaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler