Başarılı Müdür (!) bundan böyle Iğdırda

Başarılı Müdür (!) bundan böyle Iğdır'da

7 yılı aşkın süredir Çankırı Spor İl Müdürlüğünden alınarak Iğdır’a gönderilen Gürhan Yıldız görevde bulunduğu sürece “başarılı hizmetler” verdiğini açıkladı!

7 yılı geçen bir süre oturduğu koltukta “gelene ağam gidene paşam” demekten başka bir söylemi olmayan, Çankırı’nın önemli spor merkezlerinden İsmail Hakkı Karadayı tesislerinin “bakım-onarım giderini karşılayamadığı” (!) mazeretiyle Judo ve Kuraş Federasyonuna kiralanmasına sebebiyet veren Gürhan Yıldız, bundan böyle görevini Iğdır’da sürdürecek…

ismail-hakki-karadayi-tesis-resim-08.jpg
 
Özellikle Vali Şemsettin Uzun, nam-ı diğer “Şerif Taytıs”ın görev yaptığı dönemde gerek Çankırıspor’a gerekse Sözcü18’e karşı almış olduğu tavırlar sıcaklığını korurken, kendisinin Iğdır’a tayini bize göre spor camiasında “büyük sevinçle” karşılandığını düşünüyoruz.

Fatih Stadı’nın bugünkü içler acısı halinde önemli ölçüde dahli bulunan Gürhan Yıldız’a Iğdır’da temiz hava bol gıdanın hayli faydalı olacağını düşünüyor, oradaki görevinde Çankırı’da, daha doğrusu doğduğu topraklarda yapmış olduğu hataları tekrarlamaması temennisinde bulunmayı da kendimize borç olarak addediyoruz…

Güle güle sevgili Müdür...

VEDA AÇIKLAMASINDA BOLCA EDEBİYAT VAR!
Iğdır’a tayini çıkan Gürhan Yıldız, yazılı bir açıklama yaparak görev yaptığı 7 yılı değerlendirdi. Yıldız’ın açıklaması şöyle:

“04.10.2011 tarihi itibariyle 7 yılı aşkın bir süredir devam ettirdiğim Çankırı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden ayrılarak Iğdır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olarak göreve başlamak üzere Iğdır’a gidiyorum.

20 yılı aşkın bir süre sporcu olarak başarıyla temsil ettiğime inandığım Çankırı’ya 7 yıl yönetici olarak başarıyla hizmet etmenin gururunu yaşıyorum. Göreve başladığım 2004 yılında 2000 lisanslı sporcu ve 20 kulüple devraldığım teşkilatı bugün itibariyle 38 spor kulübü ve 9000’e yakın lisanslı sporcuyla bırakıyorum. Yine görev yaptığım süre içerisinde Çankırı’da tesisleşme noktasında ciddi katkı sağladık.

2004 yılında ilimizde 1 tek sentetik saha yokken bugün itibariyle ilimize 10 adet sentetik saha kazandırdık.1 adet güreş antrenman salonu ve kamp eğitim merkezimize modern çok amaçlı bir antrenman salonu kazandırdık. Bununla birlikte ilimizde bulunan bütün tesislerin bakım onarımını yaparak onları daha modern ve daha kullanışlı bir hale getirdik.

İlimizde yıllardır özlemini çektiğimiz Gençlik Merkezi ve hizmet binası ihalesini yaptık, yine Ilgaz ilçemize geçen yıl başlayıp bu sene tamamlanmak üzere olan telesiyej ve beybiliflerle Ilgaz’a modern bir kayak merkezi haline getirdik.

Birçok organizasyona ve milli takım kampına ev sahipliği yaptık. Kısıtlı imkanlarımıza rağmen sporcularımız hem ulusal hem de uluslararası bir çok başarıya imza attılar.

Yaptığımız Haydi Çankırı Spora ve spora ilk adım projesiyle hem sporu tabana yaydık hem de daha çok insanımızı sporla tanıştırarak spor yapmasını sağladık. Tesislerimizi 24 saat halkın hizmetine açtık. Gençlik Merkezimizde açtığımız bir çok kursla gençlerimizin boş zamanlarını daha verimli değerlendirmesini sağladık.

Bizim hizmet anlayışımızda spor hiçbir zaman amaç olmamıştır. Spor her zaman araçtır. Bizim önceliğimiz insan yetiştirmektir. Gençlerimize olumlu davranışlar kazandırarak onları imanlı, inançlı vatanını milletini seven bir gençlik olarak yetiştirmektir. Bizler gençlerimize her fırsatta hep şunları söyledik.

Hayatta 3 şey vardır ki bunlar için yeri geldiğinde canınızı bile vermekten geri durmayın bunlar Ezan, Vatan ve Bayraktır. Biz bunları gideceğimiz her yerde memleketin hangi köşesi olursa olsun söylemeye devam edeceğiz.

Ben Çankırı’nın çocuğuyum memleketime hizmet etmek benim için büyük bir onurdur. 41 senelik hayatım boyunca mertliği dürüstlüğü hep kişiliğimin bir parçası olarak yaşattım bundan sonrada yaşatacağım. Asla eğilmedim hep dik durdum hiçbir zaman hiçbir makamla şeretlenmedim bizler hep temsil ettiğimiz makamı şereflendirdik. Bundan sonra da şereflice dimdik hizmet etmeye Allah ömür verdiği sürece devam edeceğiz.

Ben son olarak şunu vurgulamak istiyorum, Çankırı’nın çocuğuna imkan verildiğinde bu memleketin çocuğunun yetenekli ve büyük işler başardığını herkes görecek. Önemli olan Çankırı’nın insanına güvenelim ve Çankırı’nın çocuğuna sahip çıkalım. Görev süresince bana destek olan herkese şükranlarımı sunuyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler