Başbakan da Egenin serin sularında!

Başbakan da Ege'nin serin sularında!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ailsiyle birlikte tatile çıktı, korumaları bölgede kuş uçurtmuyor.

İzmir’in Urla İlçesi, daha önce bir kaç kez olduğu gibi yine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ailesinin tatilinde ev sahipliği yaptı. Başbakan Erdoğan’ın tatil yaptığı koya, randevusu bulunan kişilerin haricinde kimsenin girmesine izin vermeyen korumaları, çevrede kuş uçurtmadı.
 
Geçen çarşamba günü, İstanbul Dolmabahçe’deki Başbakanlık Ofisi’nde, Akil İnsanlar Heyetleriyle toplantı yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, gazetecileri de atlatarak tatile çıktı. İki gün boyunca nerede bulunduğu konusunda açıklama yapılmayan, bu nedenle de merak konusu olan Başbakan Erdoğan’ın, daha öncede bir kaç kez tercih ettiği gibi İzmir’in Urla İlçesi’ne gittiği ortaya çıktı.
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ailesinin, Urla’ya bağlı Zeytineli Köyü’ne yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki Hacılar Koyu’nda olduğu öğrenildi. Gözlerden uzak ve doğal güzellikler içerisindeki koyda tatilini yapan Başbakan Erdoğan için, çevre güvenliğini de bizzat koruma polisleri yaptı. Denizden de koruma yapılan koyda, İzmir kadrosunda görevli polis ve jandarma ekipleri görevlendirilmedi.
 
RANDEVUSUZ KİMSE ALINMADI
Başbakanlık Koruma Daire Başkanlığı’na bağlı polisler, koya yaklaşık 1 kilometre kala önlem alarak kimsenin geçişine izin vermedi. Sadece önceden isimleri belirlenen ve randevusu bulunan kişilerin koya gitmesine izin verildi.
 
Erdoğan ve ailesinin, Hacılar Koyu’nda İzmirli esnaf Hamdi Boyacı’ya ait evde kaldığı öğrenildi. Başbakan Erdoğan geçtiğimiz yıllarda da aynı yerde tatil yapmıştı.
 
Ailesiyle birlikte 4 gündür tatilini sürdüren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, kesin olmamakla birlikte pazartesi günü öğleden sonra Hacılar Koyu’ndan ayrılacak ve salı günü TBMM Genel Kurulu’nda yapılacak Meclis Başkanlığı seçiminde bulunacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler