Başbakan Davutoğlu 14 Şubat'ta Çankırı'da

Başbakan Davutoğlu 14 Şubat'ta Çankırı'da

Çankırı'da yapımı devam eden 2 bin 500 kişilik spor salonunun açılış töreni Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da katılacağı törenle yapılacak.

Çankırı Merkez Kenbağ Mevkii’nde halen inşaatı sürdürülen 7.951 m² kapalı alana sahip 2500 seyirci kapasiteli Spor Salonunun açılışı 14 Şubat Sevgililer gününe getirilmekle birlikte, yapılacak olan törene Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da katılacağı öğrenildi.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre; Kapalı spor salonunun açılışı ile AKP İl Kongresinin takvimi 7 ya da 14 Şubat olarak planlandı. AKP Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu'nun 25 Kasım Salı günü Şanlıurfa'ya giderek Başbakan Davutoğlu'nun programına katıldığı ve kendisini Çankırı il kongresine davet ettiği gelen bilgiler arasında.

Başbakan Davutoğlu'nun katılacağı il kongresi ile birlikte, yapımı yüzde 90'lar aşamasına ulaşmış olan 2500 seyircili kapalı spor salonunun da o tarihe kadar tamamlanarak açılışa hazır hale getirilmesi yönünde yüklenici firma ile görüşmelerin yapıldığı ve spor salonunun Başbakan Davutoğlu'nun Çankırı'ya gelişine kadar hazırlanması yönünde çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi.

BAŞKAN ÇİVİTCİOĞLU: BAŞBAKANIMIZI
ÇANKIRI'DA GÖRMEK BİZLERİ MUTLU EDER
Konuyla ilgili olarak sorularımızı yanıtlayan AKP İl Başkanı Salim Çivitcioğlu "Sayın Başbakanımızın Şanlıurfa programına katılarak kendisine davetimizi ilettim. Spor Salonunun o tarihe kadar teslim alınması ne derece mümkün olacak bilmiyorum lakin; İl kongremizi 14 Şubat 2015 tarihinde gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Şartlar uygun olmazsa bir hafta öne çekme durumu da sözkonusu. Sayın Başbakanımızı il kongremizle birlikte Çankırı'da ağırlamaktan büyük mutluluk duyarız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler