Başbakan Erdoğan sözünü tuttu!

Başbakan Erdoğan sözünü tuttu!

Başbakan R.Tayyip Erdoğan’ın söz verdiği laptop, Belediye Başkanı İrfan Dinç tarafından teslim edildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Çankırılı öğrenci Satı Danacı’ya verdiği bilgisayar sözü, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç tarafından yerine getirildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 12 Haziran seçimleri öncesi geldiği Çankırı’da Belediyeyi ziyareti sonrasında Başbakan’ın yanına yaklaşan Çankırı İsmet İnönü İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi Satı Danacı, Başbakan Erdoğan’dan bilgisayar istemişti. Küçük Satı ile bir süre sohbet eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, küçük kıza kartını vererek karnesinde takdirname getirmesi halinde karnesiyle birlikte Belediye Başkanı İrfan Dinç’in yanına gelerek bilgisayarı alabileceğini söylemişti.

irfan-sati-lapton-resim-03.jpg

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bu sözü üzerine karnesini ve takdirnamesini aldıktan sonra Belediye Başkanı İrfan Dinç’in makamına gelen İsmet İnönü İlköğretim Okulu 5-B sınıfı öğrencisi Satı Danacı’ya Başkan İrfan Dinç tarafından bir adet laptop hediye edildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın küçük Satı’ya başarı karşılığında verdiği bilgisayar sözünü yerine getirdiklerini belirten Belediye Başkanı İrfan Dinç “Kızımız Satı Danacı karnesini ve takdirnamesini getirdi. Kendisini başarısından dolayı tebrik ediyor ve gelecek yıllarda da üstün başarılar diliyorum. Sayın Başbakanımızla görüşerek kendine olan özgüveni sergilemesinden dolayı da ayrıca tebrik ediyorum” diyerek Satı Danacı’ya laptopunu hediye etti.

Laptopuna kavuşan Satı Danacı “O gün Başbakanımızla görüşmek için çok mücadele ettim. Polis amcalar çok sağ olsunlar bana yardımcı oldular. Hepsine çok teşekkür ediyorum. En sonunda kendimi başkanımızın karşısında bulmuştum. Çok heyecanlanmıştım. Belediye Başkanımız aracılığı ile Laptop’uma kavuştum. Herkese teşekkür ediyorum. Çok mutluyum anlatamam ” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler