Başbakan Erdoğana protesto: 4 gözaltı

Başbakan Erdoğan'a protesto: 4 gözaltı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın konvoyunun geçtiği sırada “Tüh Allah belanı versin” diyerek bağırdığı iddia edilen kişi gözaltına alındı.

Kısıklı’daki konutundan çıkan Erdoğan, geniş güvenlik önlemi altında Beşiktaş’taki ofisine hareket etti. Beşiktaş Meydanı’ndaki ışıklara gelindiğinde konvoy birden durdu.
 
BAŞBAKAN'A PROTESTO GÖZALTISI
Araçlardan inen Başbakan’ın korumaları bazı vatandaşların üzerine doğru koşmaya başladı. Bu sırada Koray Ç. adlı kişi Başbakan’ın aracına yönelik tükürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı. “Araca tükürmediğini ve olumsuz bir hareketinin olmadığını” anlatan şahıs, gözaltı işlemine bir süre direndi.
 
Arkadaşının gözaltına alınmasına tepki gösteren biri kadın üç kişi ise polislerle bir süre tartıştı. Şahıslar, “Burası faşist bir ülke mi, bizi de gözaltına alın” dediler.
 
Başbakanlık korumaları tepki gösteren şahsa yönelerek, “Devlet büyüklerine hakaret suçtur, Suç işliyorsun, git!” diye bağırdı.
 
Uzun süren tartışmanın ardından “Hakaret”ten gözaltın alınan Koray Ç.’nin yanı sıra Burcu K., Adem M. ve Deniz T. da “Polisin Görevini Yapmasına Engel Olmak”tan gözaltına alınarak emniyete götürüldü.
 
CHP Gençlik Kolları üyesi olduğunu iddia eden Onur Sal, isimli bir kişi de başbakanlık korumaları ile tartıştı. Sal, “arkadaşları tanıyorum arabaları geçiş hızından ben bile görmedim bu hakareti nasıl duymuşlar” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler