Başbakan Erdoğanın annesi vefat etti

Başbakan Erdoğan'ın annesi vefat etti

Başbakan Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan vefat etti.

İstanbul Medipol Hastanesi'nde safra kesesinden ameliyat olan ve bir süredir yoğun bakımda bulunan Tenzile Erdoğan bu sabah saat 09.15 sıralarında hayatını kaybetti. Tenzile Erdoğan yaklaşık bir haftadır tedavi görüyordu.

Başbakan Erdoğan'ın haberi alır almaz hastaneye gittiği öğrenildi.  Bu arada Erdoğan yarınki Bursa programını iptal etti. Vefat haberi üzerine Erdoğan'ın babaocağı Rize'de büyük üzüntü yaşanıyor. Acı haberin ardından aile üyeleri İstanbul'a gitmek için hazırlığa başladı. Başbakan'a yakın isimler de hastaneye akın ediyor.

"ANNEM İYİ DUA EDİN" DEMİŞTİ

Başbakan Erdoğan, Güney Afrika ziyaretine çıkmadan önce safra kesesi ameliyatı olan annesini ziyaret etmiş, "Annem iyi ama dua edin. Daha iyi. Daha iyi olmasa yola çıkmazdım. Birkaç güne hastaneden çıkacak. Dua edin” demişti.

CENAZE TÖRENİ YARIN

83 yaşında hayatını kaybeden Tenzile Erdoğan'ın cenazesi yarın Fatih Camii'nde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.

30 EYLÜL'DE HASTANEYE KALDIRILMIŞTI

Erdoğan’ın annesi Tenzile Erdoğan, 30 Eylül’de saat 18.00 civarında karın ağrısı ve yüksek ateş şikayetleriyle hastaneye kaldırılmıştı. Yapılan klinik radyolojik ve laboratuvar tetkikler sonucunda Tenzile Erdoğan’a akut kolesistit tanısı konulmuş, gerekli ameliyat hazırlıklarını takiben, 1 Ekim saat 11.00’de hastane hekimlerinden Prof. Dr. Hasan Taşçı başkanlığındaki ekip tarafından kolesistektomi (safra kesesinin alınması) operasyonu gerçekleştirilmişti.

DÜN AKŞAM HASTANEDE ZİYARET ETMİŞTİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ameliyatla safra kesesi alınan annesi Tenzile Erdoğan'ı dün akşam hastanede ziyaret etti.

Erdoğan'ın ziyareti yaklaşık 1.5 saat sürmüş, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar da Başbakan Erdoğan'ın ziyareti sırasında hastaneye gitmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler