Başbakan hastanede! İZLE

Başbakan hastanede! İZLE

Başbakan Erdoğan, sivil plakalı bir araçla Atatürk Eğitim ve Araştırma hastanesine gitti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, soğuk algınlığı nedeniyle programlarını hafifleterek, evinde dinlenecek. Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, bugün saat 11.15'te yapılması planlanan AK Parti TBMM Grup Toplantısı, iptal edildi. Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelen Başbakan Erdoğan, çıkışta gazetecilere açıklama yaptı. 

"ELHAMDÜLİLLAH İYİYİM"
Erdoğan şunları söyledi:
 
"Herhalde yoğun tempodan olsun, bir de sıcak soğuk bu hava dengelememizi sağlayamadığımızdan olsun bir gribal enfeksiyon. Bu gribal enfeksiyondan dolayı sesimizde de olumsuz gelişmeler oldu. O yüzden bugünkü programımızı erteleyelim dedik. Bir iki gün istirahat etmemizde fayda var. Elhamdülillah gayet iyiyiz, bir sıkıntı yok. Geçen hafta gruptan sonra meclis önünde aşırı bir soğuk vardı. Orada fotoğraf çektirdik. Zannederim biraz da oradan oldu. Haftasonuna kadar evimde kalacağım."
 
Erdoğan, gazetecilerin rahatsızlığının daha önceki rahatsızlığı ile ilgisi olup olmadığını sorması üzerine ise "Yok. Soğuk algınlığına bağlı bir şey" karşılığını verdi.
 
video
 
GAZETECİLERİ ATLATTI
Evinden sivil araçla çıkan Başbakan Erdoğan'ın resmi araç konvoyu da aynı anda Başbakanlık konutuna doğru hareket etti. Gazeteciler resmi konvoyu takibe başladı. Ancak Erdoğan, bindiği sivil araçla gazetecileri atlatarak tedavi için Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geldi.
 
SAĞLIK BAKANI MÜEZZİNOĞLU YANINDA
Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu da Başbakan Erdoğan'ın durumuyla yakından ilgilenmek üzere hastaneye gelirken, aynı dakikalarda eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın, Başbakan'ın sağlık durumuyla ilgili bilgi aldıktan sonra hastaneden ayrıldı.
 
BEŞİR ATALAY'DAN AÇIKLAMA
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, sağlık sorunları nedeni ile grup toplantısını iptal eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. 
 
Atalay, "Başbakanımızın sağlığı çok iyi. Hatta, dün Bakanlar Kurulu Toplantısı'ndan sonra çalışmaları da oldu. Bunları ileri bir şekilde yorumlamamak lazım. Herhangi bir rahatsızlık olabilir. Başbakanlık olarak ilerleyen aşamalarda açıklama yaparız." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler