Başbakana küfür tweeti, CHPyi karıştırdı!

Başbakan'a 'küfür' tweeti, CHP'yi karıştırdı!

CHP Ankara İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Umut Tuğluoğlu'nun tweeti CHP'yi de karıştırdı.

Radikal'den Miray Çimen'in haberine göre, Tuğluoğlu, söz konusu iletiyi kendisinin paylaşmadığını savunarak, konu hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyledi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, konuyu araştırdıklarını doğruysa istifasını isteyeceklerini vurguladı.
 
CHP Ankara İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Umut Tuğluoğlu'nun cumartesi gece yarısı Twitter hesabından Gezi Parkı eylemleri sırasında ellerinde sallamalarla eylemcilere saldıran kişiler üzerinden AK Parti 'lilere ve Başbakan Erdoğan'ın annesine yönelik küfür içeren paylaşımı sert tepkileri de beraberinde getirdi. Tuğluoğlu'nu AK Parti'liler de Twetter üzerinden sert bir dille eleştirdi.
 
CHP: Gereği yapılır
Radikal'in sorularını yanıtlayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin de Tuğluoğlu'nun ana kademeye değil Ankara Gençlik kollarına üye olduğunu söyledi. Konuyu araştırdıklarını ve Ankara İl Başkanı ile de konuştuğunu ifade eden Keskin, "Eğer doğruysa 'Gereğini yapın, istifasını isteyin' diye talimat verdim. Gerekirse disipline de verilecek" dedi.
 
İŞTE O TWEET!
 
chp-otweet-basbakanahakaret-sozcu-resim-07.jpg
 
CHP Gençlik Kolları Başkanı İrfan İnanç Yıldız da konunun doğruluğunu araştırdıklarını ifade ederek, "Doğruysa siyasette böyle bir nezaketsizlik olmaz, gereken kişilerden istifaları istenecek" dedi.
 
Suç duyurusunda bulunacağım
Radikal'e konuşan Tuğluoğlu ise hesabın kendi hesabı olduğunu doğrulayarak, "Yalnız hesap üzerinden ben öyle bir paylaşımda bulunmadım" dedi. Twit'i görünce çok şaşırdığını vurgulayan Tuğluoğlu, "Ben yıllar öncesinde Twitter'ı Facebook hesabıma bağlamıştım ve Facebook'tan birisi paylaşım yapmış ve bu paylaşım da Twitter'a düşmüş. Ama oradaki paylaşım bana ait değil. Çok ilginç birşey ve şok içerisindeyim ben" dedi. Konu hakkında suç duyurusunda bulunacağının altını çizen Tuğluoğlu, "Benim hesabıma girip nasıl böyle birşey yazabiliyorlar?" diye konuştu.
 
Rahmetli bir anneye dua okumak gerekir
Ankara İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı görevini yürütüğünü de doğrulayan Tuğluoğlu, "Bir yerde hesabımı açık mı unuttum hayretler içerisindeyim" dedi.
Henüz istifasının istenmediğini ifade eden Tuğluoğlu, "Gerekirse bunu da yaparım. Böyle birşeyin benim üzerimden dönmesini istemem ve asılsız birşey. Çok üzüldüm ve böyle bir insan değilim" dedi. Tuğluoğlu, "Rahmetli olmuş bir anne üzerinde böylesine çirkin birşeyi kesinlikle yazmam. Rahmetli olmuş bir anneye dua okumak gerekiyor, böyle birşeyi yazmak söz konusu bile değil" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler