Başhekim Topcudan sahur desteği!

Başhekim Topcu'dan sahur desteği!

Çankırı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İsmail Çağatay Topcu, nöbetçi personel ve hasta refakatçılarına sahurda kıymalı pide ikramında bulundu.

Çankırı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İsmail Çağatay Topcu, başta nöbetçi hastane personeli olmak üzere hasta ve refakatçilerine sahurda kıymalı pide ikramında bulundu.

Başhekim Dr. Topcu, Ramazan ayının paylaşma ayı olduğuna işaret ederek "Hastanemizde 24 saat hizmet veren personelimizin özellikle bu mübarek ayda yapmış olduğu fedakarlık yadsınamaz. Kendimden biliyorum; mesleğe ilk başladığım günden itibaren geçirmiş olduğum deneyimler bu aylarda oruç tutan doktorundan hemşiresine, idari işler personelinden yardımcı hizmet görevlisine kadar herkes üzerinde taşıdığı sorumluluk gereği ne iftarına ne de sahuruna özel vakit ayıramaz. Ben de başta mesai arkadaşlarım olmak üzere hastanemizde sağlık nedenleriyle hasta yatanlarla birlikte onların refakatçılarına sahurda böylesi bir jest yapma gereği duydum. Allah kabul etsin" dedi.

FARKLI GÖRÜNTÜLER İÇİN - TIKLA

Başhekim Dr. Topcu'nun sahur saatlerinde yapmış olduğu bu davranış başta hastane personeli olmak üzere hasta ve yakınları tarafından memnuniyetle karşılandı.

SAHUR DESTEĞİNDEN DAVULCU DA NASİBİNİ ALDI
Başhekim Dr. Topcu'nun sahur desteğinden, mahallenin davulcusu da nasibini aldı. 

cankiri-bashekimtopcu-resim-07.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler