Başkan Ali Çapcı uğurlu geldi

Başkan Ali Çapcı uğurlu geldi

Şabanözü Belediye Başkanı Ali Çapcı’nın kafile başkanlığını yaptığı A Milli takım güreşçileri şampiyona birincisi oldu.

14-18 Haziran 2012 tarihleri arasında Polonya’da düzenlenen ve kafile başkanlığını Ali Çapcı’nın yaptığı Olimpiyatlar Öncesi Büyükler Serbest Güreş Şampiyonasında, Milli Takım kafilesinde Teknik Direktör Yakup Topuz, antrenörler Ali Özen, İshak İrbaykonov, Metin Topraktaş, güreşçiler Ahmet Peker, M.Recep Aktaş, Ramazan Şahin, Soner Demirtaş, İbrahim Bölükbaşı, Serhat Balcı, Faruk Akkoyun, Taha Akgül, masör Ahmet Çiçek ve hakem Harun Erkan yer aldılar. 

Ülkemizi en iyi şekilde temsil eden güreşçilerimiz turnuvayı 1 altın, 4 gümüş ve 3 bronz madalya ile kapatarak 14 takımın katıldığı şampiyonada Takım halinde birinci oldular. Türkiye’nin ardından ikinciliği Amerika Birleşik Devletleri, üçüncülüğü ise Kazakistan kazandı.
 
Şampiyona sonrası yurda dönen Kafile Başkanı Ali Çapcı “Şampiyonaya katılan güreşçilerimizin tamamının madalya alarak takım halinde birinci olmaları ile gurur duydum. Kafilede yer alan antrenörlere, güreşçilere, hakem ve masörlerimize teşekkür ediyor, Ağustos ayında Londra’da düzenlenecek olan Olimpiyatlarda da güreşçilerimizin başarılı olacağına inanıyor ve tüm güreşçilere başarılar diliyorum" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler