Başkan Boz, asfalt çalışmalarını yerinde inceledi

Başkan Boz, asfalt çalışmalarını yerinde inceledi

Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz, yeni yerleşim alanlarında devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Boz, görevli ekiplerin hatırını sormayı da ihmal etmedi.

Çankırı Belediyesi yeni yerleşim alanlarında alt ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Buğday Pazarı Mahallesi Feslikan Mevkiinde Hardal ve Hurma Sokaklar ile Beşkavaklar Caddesi ve Şehit Uğur Hiçyılmaz Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmalarını yürütüyor. Çalışmalar kapsamında 4 bin ton sıcak asfalt kullanılacağı bildirildi.

Belediye Başkanı Hüseyin Boz, “Yapılan çalışmaları yerinde görüp ve incelemek için ilgili teknik ekibimizle birlikte mahallemize geldik. Şehrimizin ihtiyaç duyulan noktalarında çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Yeni yerleşim alanlarımızda asfalt çalışmalarının yanı sıra kaldırım ve tüm altyapı ihtiyaçları da tamamlanacak.” şeklinde konuştu. 

"ŞİDDETLİ YAĞIŞLARIN OLUMSUZ ETKİLERİNİ
ORTADAN KALDIRMAYA YÖNELİK
ÇALIŞMALARIMIZ DA DEVAM EDİYOR"
Belediye Başkanı Hüseyin Boz, Belediye birimlerinin Çankırı içerisinde yaptıkları diğer çalışmalarla ilgili olarak da; "Yoğun ve şiddetli yağışların cadde ve sokaklarımızda yarattığı olumsuz etkileri azaltmak amacı ile acilen başlattığımız çalışmalar kapsamı içerisinde Fuar Yoluna yeni 800'lük boru hatlar döşüyoruz" dedi.

cankiri-altyapi-huseyin-boz-resim-07.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler