Başkan Çivitcioğlundan polislere şükran

Başkan Çivitcioğlu'ndan polislere 'şükran'

AK Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu Türk Polis Teşkilatının '10 Nisan Polis Günü' nedeniyle yazılı mesaj yayınladı.

AK Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu "10 Nisan Polis Günü" dolayısıyla yayınladığı mesajda polis teşkilatının ülke ve Çankırı'da vermiş olduğu hizmetlere teşekkür etti. Başkan Çivitcioğlu'nun mesajı şöyle:

"Bugün, ülkemizde huzur ve güven ortamının tesis edilmesinde üstün gayretler sergileyen Türk Polis Teşkilatımızın 168'inci kuruluş yıldönümüne erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Ülke topraklarının bölünmez bütünlüğünü, toplumun asayiş ve güvenliğini sağlamak gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Emniyet Teşkilatımız, vatandaş odaklı bir anlayışla hizmet kalitesini yükselttikçe, halkımızın sevgisini, desteğini ve güvenini de yanında bulacaktır.
 
İlimizdeki sevgi, huzur ve güven ortamının artarak devam etmesi vazgeçilmez beklentimizdir. Bu anlamda Çankırı’nın asayiş ve güvenlik bakımından ülkemizin en huzurlu illerinden birisi olmasında gösterdikleri özverili gayretlerinden dolayı tüm güvenlik mensuplarımızı  tebrik ediyor.
 
Bu duygu ve düşüncelerle; huzurun bekçileri, güvenli yarınların teminatı olan Emniyet Teşkilatımızın 168. kuruluş yıldönümünü kutluyor, vatanımızın selameti uğrunda şehit düşen polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Görevi başındaki tüm teşkilat mensuplarımıza aileleriyle birlikte sağlık, huzur ve başarı dileklerimi iletiyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler