Başkan Dinç anahtar veremiyor!

Başkan Dinç 'anahtar' veremiyor!

Çankırı Belediyesi tarafından projelendirilen TOKİ konutları hak sahiplerine teslim edil(e)miyor.

Çankırı Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde "Kentsel Dönüşüm Projesi" kapsamında Damlamca'da yapılan 1. etap TOKİ konutları 280 hak sahibine henüz teslim edilemedi.

25 Eylül tarihinde gerçekleştirilen kur'a çekimi ile birlikte projede daireleri belli olan hak sahipleri, aradan geçen yaklaşık 40 günlük süre zarfında kendilerine tatmin edici bir yanıt bulamadıklarından şikayetçi.

Konu ile ilgili olarak Sözcü18 Haber Merkezi'ne ulaşan vatandalar; "TOKİ ve Belediye çekilişi yapalı yaklaşık 2 ay oldu hala ortada anahtar falan yok! Bizlere dairelerimizi dahi  göstermiyorlar! Bu ne biçim iş? Belediye görevlileri tarafından sürekli olarak 'yarın, öbür gün, önümüzdeki hafta' şeklinde kandırılıyoruz. Bu kadar insanla dalga geçiyorlar! Kış kapıya dayandı, evimize taşınacağız diyerek odun-kömür almıyoruz. Önümüzdeki aylarda ne yüzle gelerek bizden oy isteyecekler doğrusu merak ediyoruz" dediler.

Bugün Çankırı'da, Belediye ve TOKİ tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen projede hak sahibi olan 280 kişi mağdur!

Ve vatandaşın yaşadığı mağduriyet karşısında ortaya çıkıp da 'Sorun şudur! O yüzden sizlere anahtar veremiyoruz!' diyebilecek bir Belediye Başkanı ortada yok!

Daha doğrusu Çankırı'nın sözde 'başkan'ı var ama Çankırılı'nın derdini çözecek özde 'başkan'ı yok!

#uyanÇankırı

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler