Başkan Dinç ÇABEM'i kapattı!

Başkan Dinç ÇABEM'i kapattı!

17 Eylül 2011 tarihinde kurularak hizmete başlayan Çankırı Belediyesi Eğitim ve Kariyer Merkezi (ÇABEM) için kapatma kararı verildi.

Çankırı Belediyesi tarafından son 3 yıldan bu yana hizmet veren ÇABEM için kapatma kararı çıktı. ÇABEM'in kapatılma kararı öğrenciler ve velileri arasında üzüntü yarattı. 

CABEM'de 2011–2012 eğitim öğretim yılı içerisinde YGS-LYS, KPSS ve SBS kursları açılmıştır.

2011–2012 yılında 350 öğrenciye YGS, 80 öğrenciye LYS, 260 öğrenciye KPSS ve 80 öğrenciye de SBS kursu verilerek toplamda 770 öğrenciye ücretsiz kurs imkanı sağlanmıştı. 

Ayrıca, Çankırı Belediyesi’nin her yıl düzenlediği yaz kursları içerisinde yer alan İngilizce, gitar, Keman, Fotoğrafçılık, Beden Dili ve diksiyon kursları da merkezin faaliyetleri arasındaydı. 

ÖĞRENCİLER VE VELİLERİ ŞAŞKIN
Konuyla ilgili olarak Sözcü18 Haber Merkezi'ne ulaşan 11. sınıf öğrencileri ile veliler "Belediye Başkanımız seçim öncesi bizlere verdiği vaatlerinde merkezin hizmete devam edeceğini söylüyordu. Bizler 2014 yılında gireceğimiz sınavlar için kaydımızı yaptırdık. Şimdi biz burayı kapatıyoruz diyorlar. Dershanelerin erken kayıt dönemi de bitti. Maddi ve manevi olarak büyük mağduriyet yaşıyoruz" diyerek tepkilerini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler