Başkan Dinç esnaf ziyaretinde

Başkan Dinç esnaf ziyaretinde

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Vatandaşlar ile bir araya gelip sorunları yerinde tespit eden Belediye Başkanı İrfan Dinç, son olarak Cumhuriyet Mahallesi esnafını gezdi. Sabah kahvaltısını bölgede bulunan esnaflarla birlikte yapan Dinç, ziyaretinde bölge esnafı ile uzun uzun sohbet ederek kendisine iletilen sorunların çözümü noktasında yetkililere talimat verdi.

Başkan Dinç’e yakın ilgi gösteren esnaflar, yapmış olduğu çalışmalardan ötürü kendisine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
 
Kendisine gösterilen yakınlıktan ve sevgiden oldukça memnun kaldığını dile getiren Başkan Dinç, ”Esnafımızın ve vatandaşımızın bize karşı göstermiş olduğu bu teveccüh yapmış olduğumuz doğru çalışmaların neticesidir. Çankırı için her zaman en güzelini ve doğrusunu yapma gayretinde olduk ve gayretimiz artarak devam edecek.  Biz gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için yatırımlar yapıyoruz. Vatandaşlarımızın dua ve sevgisiyle hizmete devam ediyoruz” diye konuştu.
 
"18 ayda 18 yeni proje" sloganı ile çıktıkları yolda çalışmaların hızla devam ettiğini vurgulayan Başkan Dinç, hedeflerinin Çankırı’yı modern ve model bir kent haline getirmek olduğunu kaydetti. (Karatekin)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler