Başkan Dinç neyin peşinde?!

Başkan Dinç neyin peşinde?!

Çok değil daha 48 saat öncesinde 42 yaşında 3 çocuk babası eski belediye çalışanı kendisini yakıyor ama bu olay Başkan Dinç'in gündemine gir(e)miyor...

Çankırı Belediye Başkanı çok değil 48 saat önce belediye binası önünde kendisini yakan Çankırılı ile ilgili tek kelime etmiyor ama "kitap-dergi" tanıtımı yapmak için gazetecileri makamda toplamasını biliyor!

Başkan Dinç son olarak 8'inci sayısı yayımlanan 'Çankırı Araştırmaları Dergisi' ile yazar Bahattin Ayhan tarafından hazırlanan 'Çankırı'nın İnanç Rehberi' adlı kitabının tanıtımını gerçekleştiriyor!
 
ÇANKIRI'NIN GÜNDEMİ KİTAP-DERGİ Mİ?!
 
Çankırı Araştırmaları Dergisi ile ilgili olarak uzun uzun konuşan Başkan Dinç, nedense Esentepe'de yapılan kaçak inşaatlardan, şehrin altyapısındaki yetersizlik nedeniyle Güldürcek'ten gelen suyun sağlıklı olarak musluklardan akmamasından, şehir içerisinde olması gereken ancak yıllardır gerçekleştirilemeyen yeşil alanlardan, üniversite öğrencilerinin konut ihtiyaçlarından, şehir içerisinde hızla yükselen kira artışlarından...
 
Saymakla bitmeyecek onlarca sorun varken şehrin belediye başkanı önüne koyduğu bir dergi ve kitapla gazetecileri karşısına alarak "Lefonten'den masallar" anlatırcasına vakit çalmakta!
 
ÇOK DEĞİL 48 SAAT ÖNCESİ BİR ÇANKIRILI KENDİSİNİ YAKTI!
Oysa, belediye başkanlığı koltuğunda oturduğu Çankırı'da, hem de uzun süre kendi personeli olarak çalışan bir isim çok değil 48 saat öncesinde belediye binası önünde kendisini yaktı!
 
Şu an derin acılar içerisinde hastanede tedavi altında. Çankırı'da son 5 yılda kendisini yakan 2'inci kişi Muharrem Hayta!
 
Bu şehirde intihar edenlerin sayısını unuttuk!
 
"Yaren şehri" Çankırı'da insanlar peşpeşe kendilerini ya asıyorlar ya da yakıyorlar!
 
Belediye Başkanı İrfan Dinç de böylesi bir olayın hemen ardından "basın toplantısı" yaparak kitap ve dergi tanıtıyor!
 
Söyler misiniz bize gerçekten Çankırı'da neler oluyor?!
 
SÖZCÜ18

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler