Başkan Dinç, o haber sonrası FETÖ'cüyü uzaklaştırmış!

Başkan Dinç, o haber sonrası FETÖ'cüyü uzaklaştırmış!

Sözcü18 sayfalarında yayımlanan haber etkisini gösterdi ve...

Çankırı Belediyesi Basın Bürosu çalışanı ve halen TRT Çankırı muhabiri olan Mustafa Gökçeoğlu ile ilgili Sözcü18 sayfalarında yayımladığımız haber sonrası flaş gelişme...

"Başkan Dinç, FETÖ'nün Çankırı İmamı ile görüştü ve..." başlıklı haberin içeriğinde Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'i, FETÖ'nün imamı ile görüştürdüğünü iddia ettiğimiz Mustafa Gökçeoğlu, yayımladığımız haber sonrasında, çalıştığı Belediye Basın Bürosundan alınarak  Dr. Raif Kamil Urga Araştırma Merkezine görevlendirildi.

BAŞKAN DİNÇ, İDDİALARIMIZI BİR ANLAMDA KABUL ETMİŞ GÖRÜNÜYOR
Kendisi hakkında 'FETÖ'cü iddiamız sonrası yaşanan bu gelişmeyi yorumlamaya çalıştığımızda, Sözcü18 sayfalarında TRT'nin Çankırı uhabiri Mustafa Gökçeoğlu'nun Belediye Basın Bürosu'ndan bizatihi Belediye Başkanı İrfan Dinç tarafından uzaklaştırılmış olmasını, 'suçluluk' duygusuna bağlıyor ve "demek ki, ortaya koyduğumuz iddiaların geçerliliği bir hayli fazla" deme ihtiyacı hissediyoruz.

GÖZLER TRT'YE ÇEVRİLDİ
TRT'nin halen Çankırı muhabiri olarak görev yapan Mustafa Gökçeoğlu ile ilgili Belediye Başkanı İrfan Dinç'in gerçekleştirdiği son icraat sonrası gözler Başkent'e çevrildi.

TRT Haber Dairesi'nden Mustafa Gökçeoğlu'nun Çankırı muhabirliği görevinin iptal edilip edilmeyeceği merakla bekleniyor...

GÖKÇEOĞLU, VEDAT BEKİ HAKKINDA ŞİKAYETÇİ OLMUŞ
Öte yandan bu sayfalardan FETÖ'cü olarak ilan ettiğimiz Mustafa Gökçeoğlu, Çankırı Cumhuriyet Savcılığı'na verdiği şikayet dilekçesi ile Genel Yayın Yönetmenimiz Vedat Beki'den zannımızca (çünkü şikayet dilekçesi tarafımıza ulaşmadı. polisin verdiği ilk bilgiye göre) 'kişilik haklarına saldırı' yapıldığı gerekçesiyle şikayetçi olmuş.

Konuyla ilgili olarak Genel Yayın Yönetmenimiz Vedat Beki; "Gayet normal bir davranış. Savcılığın talimatı gereği en kısa sürede polise giderek ifademi vereceğim. Bakalım zaman neler gösterecek?" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler