Başkan Dinç sata sata gidiyor!

Başkan Dinç sata sata gidiyor!

Çankırı Belediyesi yine gayrimenkul satıyor...

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, belediyeye ait gayrimenkul satışına hız kesmeden devam ediyor.

Çankırı Belediyesi son olarak Kırkevler mahallesinde S.S. Damla Konut Yapı Kooperatifi tarafından tamamlanan üç bloklu sitede (B) Blokta yer alan 11 dairenin satışını Encümen Toplantı salonunda yarın saat 14.30'da gerçekleştirecek.

"Açık teklif" yöntemi ile yapılacak olan daire satışlarında fiyatlar KDV hariç 90 ila 140 bin lira aralığında açıklandı.
 
İŞTE O SATIŞLAR:
 
belediyesatisilani-sozcu-resim-03.jpg
 
ÇANKIRI BELEDİYESİ'NİN BORCUNU BİLEN YOK!
Göreve ikinci kez geldiği 2009 yılından bu yana İrfan Dinç; borçları giderek arttığı gözlenen bir belediyecilik anlayışı içerisinde görevine devam ediyor.
 
Gerek Belediye Meclis toplantılarında gerekse yaptığı açıklamalarda Başkan Dinç, Çankırı Belediyesi'nin borçlarına ilişkin herhangi bir açıklama yapmadığı gibi bu yönde sorulan soruları da yanıtlamaktan kaçınıyor.
 
"18 AYDA 18 PROJE"LERİN BÜYÜK BÖLÜMÜ
İLLER BANKASI'NA BORÇLANMA İLE GERÇEKLEŞİYOR
Öte yandan iddialara göre; Belediye Başkanı Dinç'in 2014 yerel seçimlerine hazırlık amacıyla ortaya koyduğu '18 ayda 18 proje'nin tamamına yakın bölümü İller Bankası'na borçlanma ya da Ankara ve Kayseri Büyükşehir Belediyeleri'nden 'yardım' yoluyla gerçekleşiyor.
 
 
Bugünlerde Çankırı Belediye Başkanlığı koltuğunda bir dönem daha kalabilme mücadelesi veren Başkan Dinç'in önümüzdeki günlerde yapacağı basın toplantısında "Belediyenin mevcut borç rakamını" da açıklaması bekleniyor...
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler