Başkan Dinç sürekli uçuyor!

Başkan Dinç sürekli uçuyor!

Yeni Ticaret Borsası yönetimini kabul eden Başkan Dinç, görüşmede buz üstüne resim yapmaya devam etmiş.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Mart 2014'de yapılacak yerel seçimler öncesinde her zaman olduğu gibi yine 'buz üstüne resim yapmaya' hız kesmeden devam ediyor.
 
Çankırı Belediyesi'nin web sayfasında yer alan habere göre Başkan Dinç, yeni Ticaret Borsası yönetimiyle ortak çalışma içerisine gireceği mesajı veriliyor. "Başkan Dinç'den Ticaret Borsası'na sürpriz proje" başlığıyla verilen haber şöyle:
 
İŞTE O HABER
 
"Başkan Dinç'den Ticaret Borsası'na sürpriz proje
 
Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Ticaret Borsası seçimlerinde bayrağı devralarak Başkan seçilen Oğuz Ak ve yönetim kurulu üyeleri ile makamda bir araya geldiğinde farklı bir çalışma yapacaklarının da sinyalini verdi. 
 
Başkan Oğuz Ak yönetimindeki ekibe başarılar dileyen Belediye Başkanı İrfan Dinç, Ticaret Borsası yönetiminden gelen talepleri değerlendireceklerini belirterek “Amacımız eser bırakmak. Çankırı tarım toplumu olduğu için fonksiyonlarına da uygun bir “Buğday Borsası” yaparak bu dönemimize kalıcı bir eser daha bırakmak isteriz. Memleketin en az 50 yıllını da düşünerek bir proje hazırlarsanız, biz ekibimizle birlikte projeyi olgunlaştırarak dört dörtlük bir çalışma ortaya çıkartırız.” diyerek yakın zamanda Ticaret Borsası ile ortak bir çalışma yapacağının sinyallerini verdi. 
 
Seçimleri demokratik bir şekilde yaptıklarını ifade eden Ak, sonucun memlekete hayırlı olmasını dilediğini belirtti. 2013–17 yılları arasında Çankırı Ticaret Borsası’nda yönetimi icra edeceklerini belirten Ak “Darılma zamanı değil, barışma zamanı; ayrılma zamanı değil, birleşme zamanı” diyerek yola çıktıklarını ve bu yolda Başkan Dinç’in her zaman yanında olduklarını ifade etti. 
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Dinç, yakın zamanda Ticaret Borsası’nın yeni yönetimini ziyarete geleceğini de belirtti."
 
1030.jpg
 
AYRANI YOK İÇMEYE, FAYTONLA GİDİYOR ..ÇMAYA!
Çankırı Belediye Başkanı Dinç, Çankırı insanının 'tarım toplumu' içerisinde değerlendirilebileceğine dikkat çekerek 'Ticaret Borsası'nın kurulması yönünde hazırlanacak projeyi ortaklaşa gerçekleştirilebileceğine işaret ediyor...
 
Görevde bulunduğu yaklaşık 10 yıl içerisinde Çankırı'da mevzuata uygun 'Hayvan Pazarı'nı gerçekleştiremeyen Başkan Dinç'in, 'Ticaret Borsası' binasını gerçekleştirebilmeyi telafuz etmesi karşısında Anadolu insanının o meşhur deyimini dile getirmekte beis görmüyoruz:
 
- Ayranı yok içmeye, faytonla gidiyor ..çmaya!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler