Başkan Dinç tatilini yarıda kesip Çankırı'ya geliyor

Başkan Dinç tatilini yarıda kesip Çankırı'ya geliyor

Sözcü18'in Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç hakkında sayfalarından yaptığı 'FETÖ üyesidir' şeklindeki 'açık suç duyurusu' öylesine yankı yaptı ki, Başkan, Karatekin Parkı'nda yarın basın toplantısı yapıyor. Ancak...

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki'nin kendisi hakkında 'Başkan Dinç'ten FETÖ'ye 1 TL'ye arsa' haberinden sonra Antalya'daki tatilini yarıda keserek yarın (19 Ağustos Cuma) saat 17.00'de Karatekin Parkı'nda açık hava basın toplantısı düzenliyor.

'İrfan Dinç FETÖCÜ olmadığını haykırıyor, lakin...'

STK VE DERNEK BAŞKANLARINI KULLANMA!

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği ilk bilgilere göre gün boyu Çankırı eski Osmanlı Ocakları Başkanı Emre Cebeci STK ve dernek başkanlarını arayarak, yarın saat 17.00'de yapılacak olan basın toplantısına 'Başkan Dinç'e destek vermeleri' konusunda telkinde bulundu.

Başkan Dinç adına kendilerine telefon açılarak basın toplantısına davet edilen STK ve Dernek başkanlarının yarın Karatekin Parkı'nda düzenlenecek olan basın toplantısına katılıp katılmayacakları merakla bekleniyor.

Konuyla ilgili olarak konuşan Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki "Başkan Dinç hakkında ortaya attığımız iddialar Cumhuriyet Savcılarımız tarafından ivedilikle incelenmeli. Kamunun malını Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY)'ne 1 TL'ye satmanın hesabı sorulmalı. Yaptığımız haber öylesine yankı yapmış olmalı ki, Belediye Başkanı ailesiyle birlikte Antalya'da yaptığı tatili yarıda keserek Çankırı'ya dönüyor! Öğrendiğimize göre kendisi hakkında ortaya attığımız iddiaları yanıtlayacakmış. En doğal hakkı. Lakin, STK ve Dernek Başkanlarını neden toplantıya çağırıyor orasını anlamadım! FETÖ'ye kamunun malını 1 TL'ye satarken, STK ve Dernek Başkanlarına mı danışmıştı da bizim haberimiz yok! Başkanın basın toplantısına STK ve Dernek Başkanı sıfatıyla kim ya da kimler katılacak doğrusu ben de merak ediyorum. Nacizane tavsiyem STK ve Dernek Başkanları bu olaya fazla bulaşmasınlar, yoksa yarının neler getireceği bilinmez. Hoş, FETÖ'ye belediyenin arsasını 1 TL'ye satarken Başkan Dinç kendilerine danıştıysa, buyursunlar yarınki basın toplantısına katılsınlar" dedi.

TUSKON BAŞKANI'NIN O TOPLANTISINA KATILANLAR
BUGÜN HEM GÖZALTINDA HEM DE MAL VARLIKLARINA EL KONULMUŞ DURUMDA
Hatırlanacağı üzere TUSKON Başkanı Rızanır Meral 'Yakında kimin inlerine girilecek göreceğiz" açıklaması yaptığı 5'inci Olağan Seçimli Genel Kurulu'na katılan işadamları, bugün Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile polis tarafından gözaltına alındılar. Gözaltına alınan yaklaşık 170 işadamının mal varlıklarına da el konulacağı bilgisi bizatihi Anadolu Ajansı tarafından abonelere geçildi.

Fetullah Gülen'e yakınlığıyla bilinen TUSKON'un 2014 yılındaki 5'inci Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda TUSKON Başkanı Rızanur Meral'in konuşması gündeme oturmuştu.

Rızanur Meral, o konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hükümete gönderme yaparak "Yakında kimin inlerine girilecek göreceğiz" diye konuşmuştu. Çok sayıda işadamının da tehdit konuşmasını dakikalarca ayakta alkışladığı görülmüştü.

BAŞKAN DİNÇ'E YENİ BİR SORU!

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'e, yarınki basın toplantısında cevaplandırması dileğiyle yeni bir soru yöneltiyoruz:

- Sayın Başkan, oğlunuz İzmir'de 15 Temmuz darbe girişimi sonrası kapatılan FETÖ üniversitesinde öğrenim görüyor muydu?

Yarın yapacağınız basın toplantısında bu sorunun yanıtını da verirseniz seviniriz!

ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ MUHARREM OVACIKLI
BELEDİYE BAŞKANI İRFAN DİNÇ'iN KARA KUTUSU MU?

YAKINDA SÖZCÜ18 SAYFALARINDA...

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler