Başkan Dinç ve adamlarından meydan dayağı!

Başkan Dinç ve adamlarından meydan dayağı!

Çankırı'da gençler arasında çıkan tartışma sonrası Belediye

Başkanı İrfan Dinç, şehrin ortasında adeta terör estirdi.

Oğlunun dövüldüğü iddiası ile Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, koruma ve belediye çalışanlarıyla birlikte iki genci şehrin ortasında fena şekilde dövdüler.

Oğlu Enes Dinç’in Belediye İş Merkezinde dövüldüğü iddiası ile Belediye Başkanı İrfan Dinç, korumaları ve belediye çalışanları ile birlikte yaklaşık 20 kişilik bir grup, şehrin göbeğinde yaklaşık bir saati aşkın bir süre terör estirdi. Başkan ve adamları başta İlker Arslan Argun olmak üzere Hasan Hüseyin Demirci’yi hastanelik ettiler.

OLAYLARIN GELİŞİMİ
Geçtiğimiz aylarda Belediye Başkanı İrfan Dinç'in işadamı Sadık Yakın tarafından yumruklanmasından sonra, dün (6 Temmuz 2010) de oğul Enes Dinç, Belediye İş Merkezinde İlker Arslan Argun ile tartışmaya girdiği İlker Arslan Argun ile karşılıklı yumruklaştı.

Oğlunun bir kavgaya karıştığı ve yumruklandığı haberini alan Ak Partili Belediye Başkanı İrfan Dinç, yanına aldığı korumaları ve belediye çalışanlarıyla birlikte Belediye İş Merkezinin 2'nci katında esnafın gözü önünde İlker Arslan Argun'a meydan dayağı attı ve attırdı!

Olaylarla ilgili olarak kendisine ulaştığımız Argun, Sözcü18.com haber merkezine bakın neler anlattı:

KARŞIMDA 20 KİŞİDEN FAZLA
ÖFKELİ ADAM VARDI!

"Dün akşam (6 Temmuz) saat 18.00 sularında Belediye İş Merkezinin 2'nci katında, merdiven başında arkadaşlarımla beraberdim. Grubun içerisinde kendisini hiç tanımadığı, ama sonradan Belediye Başkanının oğlu olduğunu öğrendiğim bir genç vardı. Kendisinin hiç ilgilenmemesi gereken bir konuda lafa karışınca, olaylar büyüdü. Birbirimize girdik. Ben olay yerinden ayrıldım. Daha sonra İş Merkezinden birisi beni cep telefonumdan arayarak 'Buraya polis geldi. Seni arıyorlar' deyince, ben de yanımdaki arkadaşımla birlikte Belediye İş Merkezine geldim. Nereden bileyim başıma gelecekleri! Daha 2'nci kata adımımı atar atmaz ilk olarak Belediye Başkanı İrfan Dinç boğazıma daha sonra korumaları ve tanımadığım yaklaşık 20 kişi üzerimize çullandı. Aralarında Fatih Dinç de vardı! Eline aldığı sopayla hem o hem de diğerleri beni ve hiç suçu olmayan arkadaşım Hasan Hüseyin Demirci'yi fena halde dövdüler" dedi.

Olaya müdahale eden çevre esnafı sayesinde çok daha kötü duruma düşmekten kurtulduklarını ifade eden İlker Arslan Argun "Hastaneye giderek durumumuzla ilgili rapor için muayene olduk. Daha sonra da emniyete giderek ifade verdik. Kendilerinden şikayetçi olduğumu bildirdim. Gece saat 22.00 dolaylarında emniyetten ayrıldım" dedi.

VATANDAŞLAR OLAYI KINADI
Gençler arasında yaşanan basit bir kavgayı Çankırı'nın Ak Partili Belediye Başkanı Dinç'in adeta "sokak savaşlarına" dönüştürme gayreti çevredeki birçok vatandaş tarafından da kınandı.

Olay yerine gelen emniyet güçlerinin, İlker Arslan Argun’nun ve Enes Dinç’in ifadelerini almak üzere karakola götürdükleri öğrenildi. Başkan Dinç ve belediye çalışanları ile Fatih Dinç'ten şikayetçi olan Argun'un hastane raporunun sonucunu beklediği gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler