Başkan Dinç ve beraberindekiler Kayseride

Başkan Dinç ve beraberindekiler Kayseri'de

Bilgi ve deneyim paylaşımında bulunmak amacıyla Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç ve beraberindeki heyet Kayseri'de incelemelerde bulundu.

Bilgi ve deneyim paylaşımında bulunmak amacıyla Kayseri'ye gelen Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç ve beraberindeki daire müdürleri, Büyükşehir Belediyesi'nin Kayseri'ye kazandırdığı tesisleri gezdi. 

İlk olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ile birlikte Kadir Has Stadyumu'nu ziyaret eden heyete burada Spor AŞ Genel Koordinatörü Ali Üstünel tarafından bir brifing verildi.
 
Brifingin ardından stadyumda gezi ve incelemelerde bulunan Çankırı Belediye Başkanı Dinç, Kadir Has Stadyumu'nun Türk sporu için büyük bir kazanım olduğunu söyleyerek başta Başkan Özhaseki olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.
 
Stadtan çok etkilendiğini dile getiren Dinç, Kayseri'de gördükleri karşısında gurur duyduğunu sözlerine ekledi.
 
Gezi sonrası şeref defterini imzalayan Dinç'e Başkan Özhaseki tarafından Kayserispor forması armağan edildi.
 
Ardından Kayseri Kent ve Mimarsinan Müzesi'ni ziyaret eden Çankırı heyetine, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Oktay Durukan, şehir maketi üzerinden Kayseri'yi tanıttı.
 
Çankırı heyeti ayrıca Kent Müzesi'nde bulunan kiosklardan şehir hakkında çeşitli bilgiler de edindi.
 
Gezinin bir sonraki durağı Kadir Has Kongre Merkezi oldu. Burada Kongre Merkezi yetkilileri tarafından karşılanan Çankırı heyeti, tesisi büyük bir hayranlıkla gezdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler