Başkan Dinç video kaydına karşı!

Başkan Dinç "video" kaydına karşı!

Çankırı Belediye Meclisi toplantılarının video ile kayıt altına alınması talebine başta Belediye Başkanı Dinç olmak üzere Ak Parti Meclis grubu muhalefet ediyor.

Günümüzde Çankırı cadde ve sokakları kamera ile görüntülenirken, Belediye Meclis toplantıları hala ses kaydı ile gerçekleştirilmekte.

Çankırı Belediyesi Meclis toplantılarının ses kaydının dışına çıkılarak görüntülü kayıt altına alınması talebi ise başta Belediye Başkanı İrfan Dinç olmak üzere Ak Partili belediye meclis üyeleri tarafından meclis gündemine bir şekilde getirilmiyor.

Sözcü18 haber merkezinin elde ettiği bilgilere göre, MHP Meclis Grubu tarafından defaeten gündeme getirilen "Meclis toplantılarının video kaydına alınarak saklanması ve arşivlenmesi" talebi nedense gündeme getirilmiyor ve toplantıların "ses kaydına alınarak" gerçekleştirilmesine ısrarla devam ediliyor.

İL GENEL MECLİSİ'NDE DE DURUM AYNI
Öte yandan benzer bir uygulama Çankırı Valiliği İl Genel Meclisi toplantıları için de geçerli. Birçok ilde benzer toplantıların video kayıt altına alınarak arşivlendiği günümüzde, Çankırı'da başta Belediye Meclisi olmak üzere İl Genel Meclisi toplantılarının  video kayıtlarının yapılmamasının nedenleri merak konusu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler