Başkan Dinç yerel seçime hazırlık provasında!

Başkan Dinç yerel seçime hazırlık provasında!

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, belediyenin üst düzey yöneticileriyle Ilgaz Yıldıztepe'de 2 gün kampa girdi.

Çankırı Belediyesi daire müdürleri ve birim sorumlularının katılımı ile Ilgaz Dağı Yıldıztepe Kayak Merkezinde gerçekleşen iki günlük çalışma kampında hizmet verimliliği ile ilgili  sorunlar ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.

Yıldıztepe Armar Otel’de gerçekleşen çalışma kampına katılan Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı’ya hizmet noktasında göreve geldiği 2004 yılındaki heyecanı bugün de yaşadığını belirterek 12 milyon lira olan o günkü yıllık bütçenin bugün 60 milyon TL’ye ulaştığını ve bütçenin gerçekleşme oranının 2004’te %49 iken bugün %80’lere ulaştığını söyledi.
 
Çankırı’nın başta içme suyu olmak üzere çok önemli sorunlarının çözümü için de hükümet nezdinde girişimlerde bulunarak belediye bütçesi dışında büyük işler yaptıklarını belirten Başkan Dinç “Allah bizlere ve sizlere Çankırı’ya hizmet edebilme fırsatı verdi. Elimizden geldiğince gayret gösterip çalışıyoruz. Bu çalışma kampından amacımız da kolektif çalışma ruhunun geliştirilmesi ve ekip halinde daha rantabl bir biçimde hizmet üretimini sağlamaktır” dedi.
 
Belediye daire müdürleri de yaptıkları çalışmalar ve sorunları ayrı ayrı sunum yaparak gündeme getirdiler. Oldukça neşeli ve verimli geçen çalışma kampının ikinci gününde ise Çankırı için ortaya konulan 2023 vizyon projeleri gündeme geldi. Ancak çalışma programları ile ilgili sunumların ikinci güne sarkması nedeniyle 2023 vizyon projeleri ile ilgili çalışmalar kısa sürdü ve önümüzdeki günlerde daha uzun süreli bir toplantı yapılması kararlaştırıldı.
 
cankiri-belediye-ilgaz-yildiztepe-dinc-sozcu-resim-052.jpg
 
Belediye Meclis Üyesi Rafet Alemdar ile Başkan Yardımcıları Mithat Kılıç ve Mehmet Çayır’ın da katıldığı Çankırı Belediyesi Daire Müdürleri ve Birim Sorumluları hafta sonu iki günlük çalışma kampı otel önünde hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler